torstai 29. toukokuuta 2014

To 29.5. - Järvenkierto

Tänään 27km, 2h 20min

Ap: 26.7km, 2:19:39, 5:14/km.

Perinteinen järvenkierto kesäreittiä Tapin ja Hannun kanssa. Vauhti oli onneksi rauhallista, niin jotenkin siitä selvisin vaikka ihan helppoa ei taas ollutkaan.

Kotona loppui sitten akku Forerunnerista ennenkuin ehdin purkaa datoja koneelle. Ilokseni sain huomata, että mittari ei enää lataudu ollenkaan! Eli joko telakka on rikki tai sitten jotain latausjuttuja kellon sisällä on rikki. Ehkä näin on parempi, että en joudu kärsimään TE-arvoja ja sykkeitä katsellessa. Kokeilen kotona tänään vielä kaikkia mahdollisia poppakonsteja, mutta varmaan on pakko aloittaa huoltorumba huomenna. Voi pe***le!

Oli muuten juoksu taas tavallistakin jäykempää ja loikat rotvallikiveyksien yli piti ottaa tarkasti kompastumista vältellen. Olen todellakin saavuttanut jonkinlaisen lakipisteen siinä kuinka sementtisiksi erilaiset nivelet ja ligamentit voivat mennä. Onneksi siihen on ratkaisuna brutal stretching. Tappi ja Hannu olivat jotenkin onnistuneet välttämään tämän juoksijoiden opetusvideon, joten pistän sen nyt taas tänne:
http://www.ruutu.fi/ohjelmat/myllyrinne-company/venyttely-se-on-itelta-pois

Ennen kuolemaansa Forerunner ehti viimeisillä voimillaan kertoa minulle, että palautuminen kestää sunnuntaihin saakka. Pari päivää siis pitäisi taas ottaa todella iisisti.

Ip: lepo.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi. Ennen kuin pidät garminille hautajaiset niin kokeileppa tätä: Ota vanupuikko ja kastele se neoamiseptilla tai muulla vastaavalla alkoholilla ja puhdista laturista ne piikit ja kellon takaa ne kuopat mihin piikit tulee. Mulla alkoi pelittään heti puhdistuksen jälkeen. Vaikka olin jo heittämässä kelloa roskiin.

pjh kirjoitti...

Olet oikeassa! Sain latauksen toimimaan puhdistamalla kontaktit. Tai se ei vielä riittänyt, mutta sitkeä kellon asettelu tiettyyn asentoon laturin piikkeihin toi lopulta tuloksen.
Katsotaan miten tämä toimii jatkossa.