sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Viikko 19

Viikko 19 (5.5.-11.5.2014)

Juoksua 56km (5:09/km).
Liikuntaa yhteensä 4h 50min.

Maratonilta palauttelua, joskin jenkkimatkaan yhdistettynä palautuminen oli aika huonoa.

- Flunssa jatkui koko viikon, mutta oli parempi kuin viime viikolla
- Pelkkiä peruslenkkejä
- Kolme juoksutonta päivää
- Sunnuntaina katastrofaalisen surkea lenkki jenkkimatkan tuliaisina
- Jalat tuntuvat täysin terveiltä, eli pikkuvaivat lähtivät maratonilla

Alkavalle viikolle ei ole harjoituksellisia erityissuunnitelmia. Kunhan jotain hölkkäilen. Lauantaina on kuitenkin tarkoitus juosta taas maraton. Nimittäin legendaarinen Västilän Maraton täyttää 100 vuotta ja siellä on juhlajuoksu. Samalla kyseessä on viimeinen Västilän Maraton, kun ilmeisesti nuoresta polvesta ei ole löytynyt tarpeeksi uusia talkoolaisia. Kun järjestäjissä vielä on tuttuja, niin haluan ehdottomasti osallistua tähän viimeiseen tapahtumaan. Tuossa on teille muillekin hyvä tilaisuus juosta pitkä lenkki hyvällä huollolla ja samalla saada kokea tämä legendaarinen kylämaraton! Lenkkiseura kelpaisi johonkin sopivaan vauhtiin;-)

Penkkiurheilurintamalla viikonloppuna on juostu SM-maastoja ja tämänkin seudun aikuiset olivat suurin joukoin mukana. Hienoja tuloksia tuli paljon ja onnittelut kaikille raastajille! Kyllä harmittaa, että itse ei noihin karkeloihin taaskaan pystynyt. Reenamisen unohtaneelle harpatillekin olisi taas tullut 2min pataan, joten ihan hyvä etten ollut mukana. Ehkä sitten ensi vuonna Imatralla...

Huomenna alkaa myös Pasi Koskisen juoksu Suomen halki Nuorgamista Hankoon. Tsemppiä ja jaksamista Pasille! Sen voin tunnustaa, että sama reissu pienillä virityksillä on omissa suunnitelmissa jo aika pitkälle mietitty, mutta sopivan kolmeviikkoisen löytäminen kalenterista ei vielä tänä vuonna onnistu. Aikaa onneksi on, kun olen vielä niin nuori;-)

Ei kommentteja: