tiistai 13. toukokuuta 2014

Ti 13.5.

Tänään 14km, 1h 14min

Ap: 6.0km, 33:45, 5:38/km.

Umpiväsynyt aamukutonen matolla. Syke järkyttävä taas. Kyllä se mittari oli ihan oikeassa, että kolme päivää menee sunnuntain lenkistä palautellessa.

Ip: 8.0km, 39:58, 5:00/km.

Iidesjärven kierto. Samaa surkeaa menoa kuin aamullakin. Maratoniin aikaa neljä päivää ja nyt en pääsisi läpi kävelemälläkään. Luottoa kuitenkin on, että huomenna palautuminen on parempi. Nuha ja yskä alkavat olla kokonaan poissa, mutta muuten on edelleen vähän sairas olo.

Knoppitietoa: Sattuneesta syystä tiedän, että koko maailmassa juostaan huomenna tasan yksi maraton. Ja se juostaan Warwickin kaupungissa USA:n itärannikolla. Jos siis huomiseksi haluat vielä löytää hyvän kisan, niin saatat ehtiä jälki-ilmoittautuneena viivalle varmistamaan Suomelle kaksoisvoiton. Mustia pilviä on tosin kerääntynyt Suomen ykköspyssyn kisan ylle, mutta toivotaan silti parasta mahdollista synttärikisaa keemille!

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kun starttaat lenkille odotatko että FR pääsee sateliitiin synkkaan kiinni vai tuutko ovesta kuin jänis ja painelet menee ilman mitään sen kummempaa synkkatsekkiä?

pjh kirjoitti...

En odottele mitään, mutta kyllä siinä sellainen 1 minuutti menee ulkona ennen starttia. Tässä FR620-mittarissa ei ole mitään näkyvää signaalia siitä onko satelliitit kiinni vai ei (tai ainakaan en itse sellaista tiedä). Ja yleensä on kyllä ollut kiinni satelliitissa ihan heti.

Unknown kirjoitti...

Ipad:llä heitin kommentit tohon keskiviikon kohtaan, mutta tuli joku herja ja kas kummaa tää tulin tiistaille.

Kandee tsekata toi FEA. Meinaan kokemukseni FR405/410 on aika selkee. Ilman synkkaa jos lähtee matkaan niin jostakin kumman syystä juostessa ei meinaa aina saada GPS tracee puikkarille. Jengi kyseleeki joskus "mitäs sää siinä kusitolpalla varroot".