keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Ke 15.7.

Tänään 17km, 1h 28min

Ap: pakara- ja lantiojumppa 40min.

Ip: kevyt 17.1km, 1:28:08, 5:10/km.

Vuores-lenkki ihan hyvällä vireellä kauniissa ilta-auringossa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo top secret ihan pikkasen kiinnostaa ja veikkaan sen olevan samaa sarjaa kuin aikoinaan nuorten maajoukkueleirin päiväohjelman mukainen ainoastaan kategorialla 'salainen' harjoitus.

On vahva näky notta PeteH on löytänyt jollakin kumman konstilla _viisauden_ mutta keho ei tottele keskusyksikköä :-)

- BJ

pjh kirjoitti...

Olen yllättynyt etten ole vielä jäänyt kiinni top secret -tekemisistäni. Ajatus ei ollut salata sitä näin kauan. Paljastan kyllä viimeistään elokuussa, kun ensi viikolla ei edes sessioita ole. Seuraava top secret on vasta 28.7.
Odotettavissa on kyllä anti-kliimaksi, koska mistään ihmeellisestä ei ole kyse. Eli tekemisessä ei ole mitään erikoista, vaan tuo koko juttu on vähän eri dimensiossa. Vaikka olenkin leimannut top secret tietyille päiville, niin tavallaan se juttu on tapahtunut joka päivä jo pitemmän aikaa...

jaha kirjoitti...

Kyllähän tuo top secret on jo joidenkin tiedossa, mutta eihän sitä kaikkien tartte tietää. Voit kuitenkin laskea noiden treenien suojausluokitusta...

pjh kirjoitti...

^Garmin Connectista voi tosiaan vakoilla suurinpiirtein mitä on tehty, mutta ei sieltä näe kontekstia. Ja mittari ei edes ole koko ajan päällä (minkä myös voi Connectista nähdä). Tietysti todella noheva paikallista yleissivistystä omaava voi sitten Connectista löytyvän sijainnin ja ajankohdan perusteella laskea yhteen 1+1, mutta en usko juoksupiireistä löytyvän tällaista päättelykykyä;-)
Tiistain top secretissä mm. juoksin 3200m 12 minuutin aikana, eli olen taulukoiden mukaan ihan hyvässä kunnossa. Niin ne tilastot vaan valehtelevat.