lauantai 25. heinäkuuta 2015

La 25.7.

Tänään 12km, 1h 01min

Ap: 12.2km, 1:01:03, 5:00/km.

Tasaista vintsaa Iidesjärven ympäri vähän kierrellen. Alku kivaa ja loppua kohti taas tuli jalkoihin väsy. Sama juttu kuin koko kesä.
Mittarin mielestä en ehdi palautua huomiseen Birgittaan. Yritetään kuitenkin.

Ip: lepo.

Iltapäivällä käytiin Ellan kanssa ajotunnilla. Ella sai tehtäväksi ajaa kaksi vesikanisteria kahteen eri paikkaan pusikkoon reitin varrella, ja hän suoriutui hienosti. Vettä taidetaan kyllä saada huomenna muutenkin, mutta nyt on valmista tuonkin osalta.

Viime vuonnahan me odotimme Tapin kanssa reitin kuivumista ja juoksimme Birgitan erinomaisissa olosuhteissa kuivilla poluilla. Tänä kesänä siihen ei juuri mitään mahdollisuuksia ole ja huomenna tulee rankka reissu. Forecan ennuste on "runsasta sadetta" alusta loppuun ja maksimimäärä pisaroita kuvissa. Lämpötila 13 astetta ja tuulta 6m/s. Reitillä on paljon alavia paikkoja ja sukat kastuvat jo alkumatkasta ja eivät kuivu koskaan. Lisäksi polkuhan on melkein koko ajan erittäin tekninen ja nyt juuret ja kivet ja pitkospuut ovat todella liukkaita. Järkevät ihmiset eivät tuonne lähde, mutta meille muille tuo on hyvää treeniä fyysisesti ja henkisesti.


Vielä ei ole peruutusviestejä whatsappissa kuulunut, joten eiköhän se ole menoa aamulla klo 9.

2 kommenttia:

Tappi kirjoitti...

Huomiseen ei ole muuta toivoa kuin pönikän kuivattaninen ehtoon aikana eli se on runtua aamusta 😊

Anonyymi kirjoitti...

Turhaan teitä nuoria mollataan, tässä on asennetta. Nauttikaa huomenna luonnon antimista�� JariL