sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

La-su 4.-5.7. - Polkujuoksu + viikko 27

La 33km, 3h 25min

Ap: polkulenkki 32.8km, 3:24:46, 6:15/km.

Hölkkää Lamminpään poluilla ja ulkoilureiteillä Tapin ja gallardon kanssa. Minä olin ihan pihalla siitä missä me oikein liikuimme, mutta Tappi oli näemmä kartalla ja gallardo seurasi tilannetta uuden älykellon näytöltä. Oli lämmintä ja juomaa kului kiitettävästi. Lopussa mäet olivat aika rankkoja... Pistän tämän kuitenkin positiivariosastoon vaikka koville ottikin.

Nähtävyyksiäkin oli. Kiersimme puuvuoren henkeä haukkoen ja nöyrtyen suuren taiteen edessä. Ilokseni myös bongasin tutun raviradan, jossa olen elänyt suunnistusurani parhaita hetkiä.

Lenkin jälkeen minulla Garminin mittari näytti siis matkan pituudeksi 32.8km. Gallardolla sama mittari näytti yli puoli kilsaa enemmän.

Ip: lepo.

Pihatöitä. Nyt on kolmen päivän uurastuksen jälkeen kaikki Pinus Mugojen uudet vuosikasvut yksitellen leikattu poikki Fiskarsin hienoilla leikkureilla. Odotan innolla ensi kesää, että saan tehdä tämän uudelleen. Tulihan sitä kaikkea muutakin pihasiivousta tehtyä, mutta *EI* maalausta.

Su -

Ap: jalkateräjumppa 40min + hesselöinti 2,5h.

Kävin Säijän lenkin kiertämässä, kun ei oikein juoksu eilisen jälkeen maittanut. Tappi vilahti ohi aika kovaa. Oli ilmeisesti omaa tv-kovaa vetämässä...

Ip: lepo.

Tänä viikonloppunahan juostiin muuten Espoossa Bodomjärven ultraintervalli, johon minunkin oli tarkoitus osallistua. Nyt ei vaan olisi ollut toivoakaan jaksaa paria kierrosta enempää. Toivottavasti vielä joskus kunto antaa paremmin myöten. Tulokset täällä ja taso oli jäätävän kova! Kärkikuusikko kiersi 8x13km alle vintsan keskivauhdilla.


Viikko 27 (29.6.-5.7.2015)

Juoksua 72km (5:39/km).
Liikuntaa yhteensä 12h 30min.

Kevyt viikko. Ehkä tässä jotain parempaa oli taas nähtävissä. Toivottavasti alkavalla viikolla onnistuisi jo joku reippaampi treenikin.

Ei kommentteja: