lauantai 11. heinäkuuta 2015

La 11.7.

Tänään 19km, 1h 39min

Ap: 19.2km, 1:38:45, 5:09/km.

Aamulenkki Markon kanssa. Ei ollut ihan noin pitkään tarkoitus hölkätä, mutta arvioin etäisyydet uudella lenkkireitillä Koikkari-Ristinarkku-Niihama-Ruotula-Kissanmaa-Koikkari aika pahasti pieleen ja mittari piippaili kilsoja vähän enemmän kuin suunniteltiin;-) Vettä tuli niskaan melkein koko lenkin ajan, mutta eihän se lämmin kesäsade mitään haitannut.

Eihän se taas kevyttä ollut ja takareidet väsyivät kympin jälkeen. Tämä saa nyt kelvata viikonlopun pitkiksestä ja huomenna riittää vähempi.

Ip: lepo.

Tänä vuonna olin muuten ajatellut, että en seuraa Touria telkkarista ollenkaan, mutta ei sitten pystynyt. On se vaan niin hieno tapahtuma ja hyvä televisiointi/selostus! Tänä vuonna ranskalaiset ovat olleet vielä tavallistakin surkeampia, joten se on ilahduttanut ja täysin kompensoinut sen seikan, että kisaa käydään osittain Ranskan maaperällä.

Suosikkia minulla ei nyt oikein ole, mutta toivon yllätyksiä ja uusia nimiä kärkeen. Kunhan Contador ei voita ja kukaan ranskalainen ei saa etappivoittoa, niin olen tyytyväinen.

Ei kommentteja: