sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Su 12.7. - Viikko 28 ilman kehitystä

Tänään 17km, 1h 22min

Ap: Jalkateräjumppa 40min.

Pyyhkeen kerääminen varpailla jalkapohjan alle alkaa sujua edes jotenkin. Kyllä pitäisi maran pian kulkea!!

Ip: 17.1km (sis. tv 8.0km), 1:22:22, 4:49/km.

Yritin lenkkini sekaan juosta vähän reippaamman pätkän ja sain aikaiseksi 8km @ 4:12/km. Ihan samanlaista oli kuin viime aikoina aina, eli alku tosi helppoa ja sitten ei vaan jaksa. Juoksin hieman kiihtyvänä lopun ja ei ollut rentoa. Mitään muuta ongelmaa ei siis ole kuin huono kunto.

Usko tulevaisuuteen on nyt kaikin puolin koetuksella.


Viikko 28 (6.-12.7.2015)

Juoksua 85km (5:01/km).
Liikuntaa yhteensä 9h 30min.

Hyvin kevyt viikko taas. Ei vaan lähde reipas juoksu kulkemaan eikä edes ole lähelläkään. Kunto on onneksi niin huono, että mitenkään tästä ei ole ainakaan huonompaan suuntaan mahdollista mennä (paitsi jos vammoja tulisi).

Objektiivinen tarkkailija voisi sanoa, että nyt 6 viikkoa käytössä ollut uusi treenimalli (sisältää paljon lihaskuntoa ja varpaiden kipristelyä, ja enemmän loikkia/sprinttejä) on ollut täydellinen fiasko. En kuitenkaan itse ole valmis tekemään tuota johtopäätöstä vielä pitkään aikaan ja tällä mennään koko loppuvuosi vaikka mikä olisi. Toinen objektiivinen tarkkailija voisi sanoa, että ns. "uusi juoksutekniikkani" on järjetön vaikka kolmas objektiivinen tarkkailija voisi ihmetellä, että ihan samanlaista pappahölkkäähän se juoksu on edelleenkin eikä mikään ole muuttunut. Tässäkin tapauksessa luotan kuitenkin Jukka Kankaan kommentteihin takareisien aktivoinnista. Hyvin on ainakin nyt aktivoitu, kun takareidet on p**keleen väsyneet koko ajan.

Sen kuitenkin pystyn nyt sanomaan, että tulostavoitteellista juoksua ei tänä kesänä ole enää mahdollista tehdä ja katse on jo hallikaudessa. Onneksi juoksu on ihan kivaa lenkkeilymeiningillä ilman tavoitteitakin. En siis osallistu elokuun SAUL:n SM-kympille, mutta mittauspöytäkirjan sain kuitenkin tehtyä. Pyörällä jaksoin siis reitin kiertää, joskin tein sen kahdessa osassa kahtena eri päivänä.

Ei kommentteja: