perjantai 24. heinäkuuta 2015

Ke-pe 22.-24.7. - Työkiireitä ja Birgitta Challengen odottelua

Nyt oli sen verran tiukkaa meininkiä töissä, että en millään pysynyt excelin spekseissä. Ja vähän huonolta näyttää ensi viikkokin. Jotain pientä kuitenkin tuli tehtyä.

Ke 14km, 1h 06min

Ap: lepo.

Ip: 13.8km (sis. 6 x 1km / 2min), 1:05:36, 4:46/km.

Oli tarkoitus käydä Kyötikkälässä Bruunon kisoissa kokeilemassa 400m pelleilyä, mutta en päässyt töistä irti. Varmaan ihan hyvä, kun olisihan se ollut noloa päällittää 70s ratakierroksella.
Sen sijaan juoksin illalla peruslenkin ja siinä seassa kilsan reippailuja. Taisi siinä joku mennä alle 4min, mutta ei moni...

To -

Työpäivä alkoi klo 04.00 ja päättyi 22.00. Ihan tiltissä vaikka en treenannut mitään.

Pe -

Ap: lepo.

Ip: lantio/pakarajumppa 40min + reipas kävely 90min.

Illalla jo tutuksi tullut latvialaisten ja muiden liikkeiden sarja takareiden alueen kestävyyttä parantamaan. Työtä riittää. Siihen päälle "korvaava", eli ylämäkeen reipas kävely matolla puolitoista tuntia.

Katselin kävellessäni dokkarielokuvan Marco Pantanista. Odotin vähän enemmän, mutta ihan viihdyttävä tuokin oli. Jos joku ei tiedä, niin Pantani oli armoitettu hesseli, joka nousi mäkiä ylös kuin viitapiru ja kuoli sitten nuorena kai huumeisiin jäätyään kiinni dopingista. Pantanin parhaat mäkivedot olivat ihan toiselta planeetalta ja hänen mäkienkkojaan tuskin enää rikotaan koskaan. Dokkarin huippukohtia oli, kun nuoren Pantanin kerrottiin kommentoineen outoa taktiikkaansa seuraavasti: Ennen isoa nousua Pantani oli yleensä joukon ihan viimeisenä näennäisen huonoissa asemissa. Pantanilta kysyttiin miksei hän hakeudu parempiin asemiin ennen nousua. Vastaus oli, että se on vaan niin kivaa ohittaa koko porukka nousun aikana ja katsoa heidän tuskaansa nousussa;-)

Huomenna hölkkään jonkun pikkulenkin, mutta otan Pantanin asenteen mukaan sunnuntain Birgitta-challengeen. Hakkarissa viimeistään on nähtävä tuska kaverien kasvoilla.
Sunnuntaina siis on tarkoitus juosta Birgitan polku läpi ihan kuten viime vuonnakin.
Startti Sääksjärveltä klo 9 osoitteesta Sääksjärventie 2 (siinä on selvä P-alue, johon voi jättää auton). Tarjolla on kaatosadetta ja vetistä mutaa koko matkalle, joten mukaan vaan!

PS. Minullahan on 100 tipatonta päivää päättynyt jo viikkoja sitten. Niinpä ajoin töistä kotiin Turtolan Alkon kautta. Hieman hymyilytti lukea Periksen blogia Alkojen hajautustaktiikasta;-) Minulla tuo taktiikka on ollut käytössä jo ikiajat ja luulin olevani ainoa...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuon samaisen Pantanin katsoin Netflipareesta eilen. Olihan aika motivoivia nuo mäkiosuudet, mutta loppu jossa doping käännetään ajojahdiksi ja uhriudutaan ei kyllä jaksanut innostaa. Toki ymmärrystä on inhimillisellekin puolelle dopingissa, mutta rajansa on kaikella.

Ajattelin kuitenkin olla ratajuoksun Pantani kaudella 2016 eli hirveässä mäkikunnossa 10000m:n viivalle!

Humanistilukijasi ;)