maanantai 8. lokakuuta 2012

Ma 8.10.

Tänään -

Lepäillään nyt sitten. Sääri kipeytyi toki reilusti lisää Pirkasta, mutta muuten jalat ovat täysin normaalit ja mistään ei huomaa, että eilen kävin mutalenkillä. Huonon kunnon hyvä puoli on se, että kun ei jaksa juosta kovaa, niin palautuu hetkessä.

Aamulla kävin Koskiklinikan magneettikuvassa. Kyllä on melkein huvittavaa kuinka hyvä ja huolehtivainen palvelu siellä on;-) Monta kertaa varoitettiin kuinka kone pitää niin kovaa meteliä ja yriteltiin rauhoitella, että älä nyt pelkää ja saat kyllä kuunnella musiikkia/radiota. Muutenkin oletus tuntui olevan, että magneettikuva olisi jotenkin pelottavaa ja huolehtiminen oli kuin pienestä lapsesta. Sain piipparin hälyttämään apua ja kovasti myös yritettiin varmistella, että olen mukavassa asennossa. Ei auttanut vaikka yritin sanoa, että kaikki on hyvin.

Olen ollut magneetissa useasti ja todellisuudessahan voisin mennä vaikka joka päivä! Voi sitä nautintoa, kun saa rauhassa vain maata mukavasti puoli tuntia liikkumatta ilman huolen häivää. Nyt vielä aamubonuksena sain kuunnella Dynastiaa tuon puoli tuntia ja mielelläni olisin jatkanut vielä toisen tai kolmannen mokoman.

Diagnoosin saan sitten kuulla huomenna tai keskiviikkona, kunhan lääkäri soittaa ja minä vielä satun vastaamaan puhelimeen.

Ei kommentteja: