tiistai 9. lokakuuta 2012

Ti 9.10.

Tänään -

Ap: crosstrainer 30min.

Ip: crosstrainer 50min.

Lääkäri kertoi magneettikuvan perusteella, että sääressä ei ole murtumaa. Hyvä näin! Kipu tulee siis vain ärtyneestä kudoksesta. Juosta saa, jos pystyy. Suositeltiin kuitenkin ottamaan kevyesti kunnes kipu vähenee.

Kun ei tässä nyt ole mitään erityistä tarvetta juosta tällä viikolla, ja kun jalka on vielä selvästi kipeämpi Pirkan jälkeen, niin ei sitten juosta. Niinpä melko tarkkaan puolen vuoden tauon jälkeen kiipesin taas crosstrainerin polkimille.
Tehot olivat todellia maltilliset (alle 200W) ja ihan kivastihan tuossa nyt hikoillessa aika kului. Jatkan loppuviikon pitkälti crosstrainerin kanssa, joskin varmaan pieniä lenkkejäkin aloittelen taas.

3 kommenttia:

Tappi kirjoitti...

Ihan turhaa himmailla, jos et kerran ole vielä saanut luuta edes murrettua. Kapula suuhun ja niin pitkään määrää, että hampaat halkee!

Ei vaan hyvä, ettei ole murtunut niin päästään kohta sub4.30 kimppuun Jahan kanssa.

pjh kirjoitti...

Joo, eihän tätä nössöilyä kauan jaksa.

Tuo 1500m on talvelle ihan kiinnostava juttu. Sen verran on realismia, että 4.40 on riittävän kova (lähes mahdoton) tavoite.

Jostain muistan lukeneeni, että sinullahan tuo sub4.30 piti tapahtua jo tänään Vimppojen mestaruuskisoissa? Miten meni?

Tappi kirjoitti...

5.26min ja ei pitänyt sub430 tapahtua ei, mutta johdin sentään ekat 900metriä :-).

Sub500 ensin ja sitten keväämmällä sub445 voisi olla realistinen itselle. Tulen kuitenkin pyörittämään pääosin kampia tulevankin talven. Juoksutreenit tapahtuvat TeivoCuppien yhteydessä.