torstai 18. lokakuuta 2012

To 18.10.

Tänään 24km, 2h07min

Ap: kevyt 7.0km, 35:57, 5:08/km.

Perusjuoksua matolla hätäisesti ennen aamun telcoja.

Ip: kevyt 17.0km, 1:30:47, 5:20/km.

Mukava iltalenkki leudossa syyssäässä. Juoksin perusjuoksua kotoa Pirkkahallille Wihan yhteislenkille, jossa meitä oli kokonaista 2 kpl. Jaanan kanssa sitten hölkkäiltiin rauhallisesti (vajaa) kymppi Wihan reitillä.

Wiha-paniikki nousi toiseen potenssiin, koska tänään oli sitten kuitenkin alkanut pelätty E-hallin rakennustyö!! Eli tarkoittaa sitä, että Wihan huoltosuora oli revitty auki ja ties mitä siellä vielä ensi viikon aikana ehditään tehdä. On lähes varmaa, että reittä pitää muuttaa. Eli minimissään joudun vielä ensi viikolla tekemään uuden reitin mittauksen ja en kyllä tajua milloin sen ehtisin tehdä. Isompi huoli on kuitenkin se, että joudummeko suunnittelemaan huollon paikankin uudelleen. Meillähän on ollut aivan loistava huoltopiste lähellä sähkö- ja vesipisteitä. Melkoisia haasteita tulee, jos se joudutaan viemään muualle. No, elämä on.

Yhteislenkiltä juoksin sitten vähän reippaammin Hatanpään Veholle hakemaan autoni parkista sieltä. Olen nimittäin tänään ostanut uuden auton perheen naisväelle, ja sitä noutaessani olin jättänyt oman autoni Veholle. Ylpeänä isänä voin kertoa, että vanhin tyttäreni on juuri täyttämässä 18v ja ajokortin hankinta on ajankohtainen. Minä aion opettaa häntä opetusluvalla ja sitä varten piti ostaa uusi auto;-) On tämä itse opettaminen todella edullista! No, uusi auto on mini-kokoinen Skoda Citigo. On kyllä niin kätevä, että taidan omatkin kaupunkiajot vaihtaa siihen.

Nyt pitää lopettaa blogaaminen, kun on pakko alkaa päntätä autokoulun testiin, että saan opetusluvan. Mitenkäs ne liikennemerkit nyt menivätkään...

Ei kommentteja: