torstai 4. lokakuuta 2012

To 4.10.

Tänään 13km, 1h06min

Ap: kevyt 6.2km, 32:12, 5:09/km.

Surkea aamulenkki. Nyt juoksu on kyllä niin huonoa, että siinä ei ole enää mitään järkeä.

Olen ihmetellyt sitä, että säären kipu on jatkunut ennallaan jo kolme viikkoa eikä ole pahentunut, vaikka olen juossut sinä aikana paljon. Moguli kyllä rauhoitteli ja lupaili Suomensaaressa, että kyllä se siitä vielä pahenee. Sitkeä työ alkaa nyt vihdoin tuoda tulosta ja ei tuolla jalalla monta lenkkiä enää juosta.

Kävinpä sitten heti aamusta myös Koskiklinikalla ja maanantaina pääsen magneettikuvaan. Rasitusmurtuma on melko luultava diagnoosi, mutta kyllä se kuulemma voi olla jotain lihasaitiojuttujakin. Murtuman puolesta puhuu se, että kipupiste on vähän korkeammalla kuin nuo erilaiset penikkavaivat ovat yleensä, ja lisäksi kipupiste on niin selkeästi yksi tarkka piste. Toisaalta murtuma on toki harvinaisempi, mutta alkuviikostahan tuo sitten selviää.
Lääkäriin olen kyllä erittäin tyytyväinen. Oli sama kaveri kuin edellisellä kerralla akilleksen kanssa ja mitään turhaa lässytystä ei tule eikä niitä perinteisiä ”burana ja lepo” hoitoja.

Ip: kevyt 6.7km, 34:01, 5:05/km.

Pieni iltalenkki Tampereen Puhelimen uuden toimitusjohtajan kanssa. Kyllähän ajatuksena oli juosta kymppi (kolme wihan kierrosta), mutta kaatosateessa ei huumori riittänyt ja lopetimme kahteen. Aivan järjetöm määrä vettä reitillä.

Ai niin vielä: Ei kule.

Ei kommentteja: