keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Ke 28.11.

Tänään 21km, 1h 44min.

Ap: kiihtyvä 9.7km, 42:53, 4:27/km.

Heti aamusta kiihtyvä lenkki vaihtelevissa ulkoilumaastoissa. Alku ja loppu hölkkää, ja siinä välissä n. 5km reippaammin kiihtyen 4:20/km-vauhdista vähän alle 4min/km-vauhtiin. Kyllä olen päässyt pahasti vieraantumaan oikeasta juoksusta, kun tuo oli taas niin kaukana comfort zonelta kuin mahdollista. Etäisesti muistelen, että tuollaiseltahan sen vk-juoksun pitääkin tuntua. Todella vaikea on viitsiä juosta noin kovaa, mutta kyllä nyt pitää ryhdistäytyä.

Ip: kevyt 11.6km, 1:01:29, 5:19/km.

Iltalenkki Markon kanssa Kuljun maisemissa. Aamun lenkki vähän kipuili jaloissa, mutta siinähän tuo silti meni.

Tänään on muussa elämässä ollut mielenkiintoista, kun olen joutunut/päässyt ensimmäistä kertaa identiteettivarkauden uhriksi. Joku veijari on ostanut minun nimissäni puhelimitse viisi Soneran matkapuhelinliittymää ja sain niistä eilen laskun. Aika surkeita varkaita olivat, kun saivat kuukaudessa kerrytettyä vain reilut 200 euroa kustannuksia.

Sonera löysi arkistoistaan nauhalta kuukauden vanhan puhelun, jossa tuo tilaus oli tehty ja siellä miesääni oli sujuvasti antanut minun osoitteeni ja henkilötunnukseni. Noin se toimii, eli mitään todistusta henkilöllisyydestä ei vaadita. Ei tainnut Sonera vieläkään ihan varmasti uskoa, että tilaaja en ollut minä ja ainakaan vielä sieltä ei sanottu ettei laskua tarvitse maksaa (en tietenkään sitä maksa vaikka sanoisivat mitä).

Sain kuitenkin Soneralta vinkin, että kannattaa julistaa itsensä ”omaehtoiseen luottokieltoon” ja vähän nettiä selailtuani teinkin sen, eli ilmoitin itseni luottokelvottomaksi pariinkin rekisteriin. Teoriassa tuo ehkäisee väärinkäyttöä ja saman teorian mukaan omat luottokorttini silti edelleen toimivat, mutta katsotaan miten käy;-)

Ei kommentteja: