perjantai 9. marraskuuta 2012

Pe 9.11.

Tänään 10km, 53min

Ap: lepo.

Laiskuutta, kun heräsin vähän myöhään ja piti olla jo aikaisin työmaalla.

Ip: kevyt 10.0km, 52:43, 5:16/km.

Iltahölkkä matolla. Katselin Versaillesin rakentamisesta tehtyä draamadokumenttia. Hullun hommaa! En muuten ole koskaan käynyt Versaillesissa.

Todella kaukaiselta tuntuu ajatus, että tuota iltalenkin vauhtia jaksaisi juosta 12 tuntia viikon kuluttua... Vajaa tunti oli jo ihan riittävästi ja mietin keskeyttämistä monta kertaa. Ja tuolla vauhdilla ehtisin juosta ”vain” 136km.
Täytyy luottaa siihen, että kisa pistää tsemppaamaan ja hallissa on tietenkin mukavampi juosta kuin matolla. Pitää silti henkisesti valmistautua siihen, että ehkä kuitenkin 130km (5:30/km) voi olla oikea kuntotaso.

Huomenna on vielä tarkoitus juosta jonkinlainen kisanomainen pitempi harjoitus (30km). Ideaalista olisi päästä Pirkkahalliin, mutta se ei taida onnistua. Kävin tänään katsomassa siellä tilannetta ja uusi hieno juoksurata on kyllä valmis (sininen!) ja radalla ei ole mitään fyysisiä esteitä. Halli on kuitenkin varattu messukäyttöön eikä siellä kai virallisesti ole A-hallia edes avattu. Aion mennä sinne kuitenkin ja kokeilla, jos vaikka ystävällinen vahtimestari antaisi mennä radalle. Jos ja kun ei onnistu, niin juoksen sitten ulkona Wihan reitillä.

2 kommenttia:

moguli kirjoitti...

Pääsikö Pirkkohalliin tai selviskö aikataulu hallin aukeamiseen. Viereiseen halliin ei vissiin mahdu maastojuoksemaan? http://www.bobyrev.fi/pan/muut/motorcross.html

pjh kirjoitti...

Ei sinne päässyt. A-halliin pääsee vasta 3.12. Ihan hyvin siellä kyllä olisi jo voinut juosta, mutta kuulemma siellä on paljon liikennettä ja tavaroiden kuljetusta, niin ei saa mennä.