torstai 1. marraskuuta 2012

To 1.11.

Tänään 10km, 52min

Ap: lepo.

Taas aamu harakoille.

Osoitin muuten aika hienoa neuvottelutaitoa tänään. Kuten muistatte, niin autostani räjähti kaksi rengasta (siis todellakin kaksi) eilen Helsingissä. Auto hinattiin paikalliselle Vianorille ja ajoin vuokra-autolla kotiin. Tänään sitten ajoin taas Espooseen työpäiväksi samaisella vuokra-autolla.
Aamulla klo 9 soitin Vianorille ja kysyin koska saisin auton takaisin. No, kalenteri oli siellä ihan täynnä ja he ehtisivät vaihtaa renkaat vasta marraskuun puolivälissä!! Vähän ihmettelin, että kestää kauan. Sanoin sitten, että voinhan minä ALD:n piikkiin ajella vuokra-autolla siihen saakka. Taikasana ALD auttoi ja pienen miettimisen jälkeen sieltä todettiin, että ensi maanantaille he voisivat ottaa ylimääräisen ajan.
Siihen sanoin, että OK, jos parempaan ei pysty. Sanoin, että en varmaan ehdi tulla alkuviikosta autoa hakemaan, mutta kai se teillä säilyy. Sitten sanoin, että minulla on huomiseksi varattuna Tampereen Vianorilla talvirenkaiden vaihto ja voisivatko he peruuttaa tuon ajan, kun autoa ei kerran ole. No, taas siellä mietittiin vähän aikaa ja sitten sanottiin, että he yrittävät tänään iltatöinä tehdä vaihdon, niin pääsisin renkaiden vaihtoon. Saisin auton klo 18. Sanoin siihen, että minulta loppuvat työt täällä klo 16, mutta jään kyllä odottamaan autoa, jos sitä ei kerran nopeammin saa. Keskustelu päättyi siihen. Klo 14:30 Vianorilta soitettiin, että auto on valmis;-) Ajelin sitten kotiin suunniteltuun aikaan...

Ip: kevyt 10.0km, 51:55, 5:12/km.

Matolla perushölkkää. Tein taas hikimittauksen. Paino putosi 1,1kg 50 minuutissa! Kyllä nesteytys on aika tärkeä juttu sisällä juostessa!

1 kommentti:

kaapo kirjoitti...

Wau! Minäpäs soitankin sut seuraavaksi paikalle, kun on keskusteluyhteys vakuutusyhtiöön tai verottajalle ja se aika onkin hyvin ajankohtainen. Vedät 12h juoksumattotreenin, etkä juo ollenkaan, niin aletaan olla siinä nandiheimon silhuetissa, mikä on ollut tavoitteena, eikö niin?