keskiviikko 10. elokuuta 2011

Ke 10.8.

Tänään 22km, 1h 45min.

Huumori on taas ollut koetuksella ja karmea päivä oli tänäänkin. Kaikki yritys ymmärtää omaa kehoa tai varsinkin jalkoja on ihan turhaa. Viimeisen viikon aikana jalkojen särky on levinnyt takareisistä sääriin ja nyt molemmat jalat ovat nilkasta perseeseen pelkkiä särkeviä hermokimppuja. Särky estää normaalin juoksun ja väkisinkin heijastuu sykkeeseen ja jaksamiseen.

Ap: 6.2km, 31:10, 4:59/km.

Kivuliasta konkkaamista. Ei kivaa.

Ip: vr 4.5km + vk (1000m + 5000m) + vr 4.5km, 1:13:58, 4:48/km.

Tarkoitus oli juosta tonneja Hervannan kentällä. Alkuverkka kentälle teki kuitenkin selväksi, että ei tule onnistumaan: jalkoja särkee ja syke korkealla. Kokeilin yhden tonnin 3.53 ja totesin, ettei tässä ole järkeä.

Päätin sitten kokeilla 20min alitusta 5000m testissä radalla. Eihän sekään kivaa olisi, mutta tuo vauhti voisi juuri ja juuri onnistua. Töitä sai tehdä, mutta lopulta aika oli 19.40. Syke kuitenkin anaerobisella ja kulku huonoa.

Ihan käsittämätöntä miten vaihtelu päivien välillä on näin suurta. Kyötikkälässä paljon kovempi vauhti meni ainakin 10 pykälää alemmalla sykkeellä ja muutenkin paljon rennommin. Taitaa vain jalkojen päivän kunto ratkaista koko juoksufiiliksen.

2 kommenttia:

Mika Perkiömäki kirjoitti...

Lähdepä lauantaina hakemaan vaihtelua juoksuun pyöräilystä! (saa muutkin kiinnostuneet lukijat tulla) Ilmoittautumiset mythille ät eeme.li (ilman tuota lle-päätettä siis).

http://rc.eeme.li/cup/cup-2011.html#RC4

pjh kirjoitti...

Onhan tuo houkutteleva kisa...
Taitaa kuitenkin koko lauantain omistaminen pyöräilylle olla melko mahdoton rasti perhepoliittisesti.
Aika karmea reitti on kehitetty ensimmäiseen tempoajoon!!