torstai 11. elokuuta 2011

To 11.8.

Tänään 9km, 55min.

Tänään oli taas visiitti sisätautilääkärille testituloksia kuulemaan. Hieman ovat veriarvot kääntyneet parempaan suuntaan, mutta pitkä matka on normaaliarvoihin.
Lääkärin mielestä todennäköisin ongelma on edelleen virus- tai bakteeri-infektion jälkitila, vaikka hakuammunta ei vielä osunutkaan oikeaan infektioon. Sitä ei kuulemma kannata juuri enempää enää etsiä vaan pitää vain katsella paraneeko tässä itsestään. Parin kuukauden kuluttua kontrolli. Lääkäri sanoi, että tällainen hankalampi jälkitila voi alentaa suorituskykyä hyvinkin yhden vuoden. Eli kai se pitää sitten tähdätä Berliiniin... siis 2012.
Sentään pari uutta testiä vielä tehtiin. Testataan punkki/borrelioosi ja tietenkin mykoplasma. Vihdoinkin lääkäri tajusi, että potilaana ei ole mikään tavis vaan oikea urheilija! Joten mykoplasma olisi pitänyt testata heti;-)

Ap: lepo.

Ei pystynyt aamuhölkkään.

Ip: kevyt 9.5km, 55:10, 5:48/km.

Wihan yhteislenkillä kevyt hölkkä. Oikea jalka särkee koko ajan ikävästi. Pitänee kokeilla taas välillä crosstraineria.

1 kommentti:

jaha kirjoitti...

Jaa, että myko...kele! Joo, mehän oltais oikeesti lyömättömiä ilman tuota kaveria. Meillä urheilijoilla tuo vaikuttaa varmaan yli 20 prosenttia alentavasti suorituskykyyn, kun jollain kepin heittäjälläkin taisi lähtä toistakymmentä prosenttia tuloksesta pois.