keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Ke 16.7.

Tänään 11km, 55min

Ap: kevyt 11.2km, 55:23, 4:57/km.

Masokistihölkät jatkuvat. Pitää oikein tallentaa aivokuoreen nämä fiilikset, että osaa sitten varmasti nauttia, kun joskus taas juoksu sujuu ilman vaivoja.

Mittari muuten näytti TE-arvoksi 4,2. Ei näillä Firstbeatin jutuilla kyllä ole minulle enää edes viihdearvoa. Mittari on ollut käytössä yli puoli vuotta eikä arvoihin silti ole tullut mitään järkeä. Välillä on vaikuttanut siltä, että palautumisarvoissa on ollut joku korrelaatio omiin tuntemuksiin, mutta TE on aina ollut ihan järjetön. Jostain syystä minulla tuo ei siis toimi, vaikka monilla muilla toimiikin paljon paremmin.

Ip: lepo.

Ei vaan motivaatio riitä pyöräilemään, ja juoksemaan ei pysty. Paljon mukavampi katsoa Touria telkkarista pihatöiden lomassa.

Tiesittekö muuten, että reilun viikon kuluttua Suomessa kilpaillaan triatlonissa tuplateräsmiesmatka?! Wihan Marko on aikeissa osallistua. Ja on siellä muitakin. Huipuista Tero Hyppölä on foorumilla puhunut jopa 21-22h aikatavoitteesta ja tuohan olisi ihan käsittämätön tulos. Vaikka ultramatka ei minua sinänsä pelotakaan, niin kyllä tuplateräsmies on jotain aivan järjetöntä. Kuka juoksee tuplamaratonin pyöräiltyään ensin yli 300km??? Mielettömät respektit, jos joku tuosta selviää maaliin!

Marko muutenkin osoitti minulle mitä pro-harjoittelu oikeasti on. Minä hehkutin pari päivää sitten taitoani keittää kananmunia urheilijan proteiinipommiksi, mutta Markopa on ostanut omia kanoja ja syö omien kanojen munia! Marko lupasi kokeilla höyrytysreseptiä tuoreilla munilla ja odotan jännityksellä lopputulosta. Muista sitten Marko kunnolla jäähdyttää munat kylmässä vedessä heti höyrystyksen jälkeen...

2 kommenttia:

Jari Tomppo kirjoitti...

Respektiä tuplatriathleeteille, mutta en tiennytkään tuollaiseen kilpailuun osallistumisen olevan niin noloa, että se pitää tehdä salanimellä. PePon sivuilta löytyvässä osallistujalistassa ainakin on pelkkiä nimimerkkejä, joista en tunnista sen enempää Markoa kuin Teroakaan. Molemmat kuitenkin ovat tietääkseni osallistumassa.

pjh kirjoitti...

Yritin minäkin tuota salanimilistaa tulkata, mutta ei onnistunut. Oletan, että Marko ei ainakaan tuossa listassa ole. Terosta en tiedä...