sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Viikko 28

Viikko 28 (14.7.-20.7.2014)

Juoksua 34km (5:03/km).
Liikuntaa yhteensä 12h 10min.

Pakko oli antautua säärikipujen edessä ja juoksu jäi minimiin.

Viikon liikuntakertymä.
- Yksi vetotreeni radalla (tai hiekkakuopassa)
- Pari kevyttä lenkkiä tiellä
- Kaksi kahvakuulatreeniä
- Yksi ”suunnistus”
- Hieronta
- Yksi crosstrainer ja yksi pyöräily
- Säärikipu pahenevana mukana koko ajan

Seuraavakin viikko menee minimijuoksulla säärivammoja parannellessa. Toivottavasti saan hesselöintiä tehtyä muutaman kerran. Iltarastit on kai pakko jättää väliin. Vetotreenin kyllä teen hiekkakuopassa vaikka mikä olisi.

Tänään kävin harpatin kanssa tekemässä pyörälenkin Valkeakosken suuntaan ja mukavaahan se oli. Lähtiessä ajattelin vähän säätää vaihteita, kun ne ovat viime aikoina toimineet aika huonosti. Youtubessa homma näytti helpolta, mutta lopputulos oli jotain ihan muuta. Takarattaassa menetin keveimmän vaihteen kokonaan. Ja lisäksi sain toteutettua vaihdeautomatiikan, eli vaihteet vaihtuivat aina itsestään. Ja jos itse koskin vaihdekahvaan, niin tuloksena oli 0-2 pykälän vaihdos ihan randomilla. Enpä taida enää koskea vaihderuuveihin vaan vien pyöräni suosilla Nippeliin...

3 kommenttia:

Tappi kirjoitti...

Poikkea Werstaalla jollain lenkillä ohi ajaessasi niin säädetään kuninkuuslajin väline kohdilleen. Tosin merkkihän on muistaakseni joku saksalainen, mutta eiköhän Werstaalla siihenkin säädöt löydy.

Markus kirjoitti...

Tai jos itäpuolella kaupunkia oot liikenteessä niin ennen Nippeliä vaan kurvi Levonmäkeen niin pistetään jopon viimeisetkin toimivat vaihteet sekaisin.

pjh kirjoitti...

Kiitokset mekaanikkotarjouksista! Katsotaan josko geologistiikka ja aikataulut saadaan jotenkin sopimaan;-)