maanantai 14. heinäkuuta 2014

Viikko 27

Viikko 27 (7.7.-13.7.2014)

Juoksua 109km (6:21/km).
Liikuntaa yhteensä 15h 50min.

Jotta olisin mahdollisimman epäjohdonmukainen, niin laskin nyt polkuhörhöilyt mukaan juoksukilsoihin. Tällä tavalla saan viikon juoksuvauhtikeskarin heijastamaan todellisuutta juoksukunnostani.

Viikon liikuntakertymä.
- Yksi polkulenkki
- Birgitan polun kierros!
- Kaksi vetotreeniä radalla
- Pari kevyttä peruslenkkiä tiellä
- Kaksi kahvakuulatreeniä
- Yksi ”suunnistus”
- Hieronta
- Säärikipu mukana koko ajan

Birgitta meni hyvin ja siitä jäi positiivinen vire. Ja sain vetojakin aloitettua. Edelleen fiilis on se, että jos jalkakivuista pääsee, niin tästä lähdetään nopeaan nousuun. Samalla kaavalla seuraavakin viikko (ilman Birgittaa).

Nyt kun Fifan komediateatteri on ohi, niin pitää kehua, että ”mitään en oo kattonu!” Koskaanhan en ole ollut tuosta vääristyneestä pallopelistä kiinnostunut, mutta nyt oli ensimmäinen kerta, että en yhteiskunnan paineista huolimatta katsonut edes yhtään peliä tai pelin osaa. Sen verran pitää tunnustaa, että aloitin eilen katsomaan finaalia viinilasin kanssa. Nukahdin tylsyyteen jo noin viiden minuutin kohdalla ja heräsin, kun Saksa nosteli pokaalia. Ehkä Twitterinkin uskaltaa pian varovasti avata, kun jokainen viesti ei selosta jotain meneillään olevaa teatterikappaletta isoilla kirjaimilla ja kymmenillä huutomerkeillä;-)

Säären kipupiste on tarkalleen keskarin osoittamassa kohdassa. Ja symmetrisessä paikassa toisessa jalassa.

1 kommentti:

Jaavi kirjoitti...

Tuota, tuota. Juurikin tuossa kohtaa minulla on se ensimmäinen yhdyslaskimo. Jos painat sormenpäällä ja vähän pyörität, niin huomaat kohdalla pienen kuopan. Se minulla aristaa. Siitä n. 3-4cm alas päin luun vieressä on toinen jne. Tällä hetkellä minulla tuo 1. ja 4. aristavat vasurissa. Oikeassa vain tuo ylin. Toivotaan ettei sun vaivasi ole edes tätä, vaan ...????