lauantai 19. heinäkuuta 2014

La-Su 19.-20.7. – Ei onnistu

Tänään -

Yritin aamulla juosta, mutta ei se nyt onnistu. Pidän huomennakin juoksuttoman päivän ja kuittaan sen tässä samalla.

Crosstraineria poljin jonkin verran ja huomenna käyn pyöräilemässä.

Sain muuten postissa kuvat magneetista ja lausunnon ”... tibiassa ylä- ja keskikolmanneksen alueella rasitusosteopatiaan sopivaa ödeemiä.” Juuri sopivan epämääräinen kommentti, joten tuskin lääkärillä on muuta vaihtoehtoa kuin määrätä lepoa, joka sitten auttaa tai ei. Harmi, kun nyt olisi tietenkin lomalla hienoa juosta vähän enemmän.

5 kommenttia:

Jaavi kirjoitti...

Siis rasitusmurtuman esivaihe tuo osteopatia. Luultavasti LEPOA. Vielä, kun olet käynyt lääkärillä pitäisi selvittää, mistä johtuu, muuten uusii. Mää kävin fysioterapeutilla, joka neuvoi korvaavia harjotteita, tukevia harjotteita sekä suositteli askelklinikkaa. Voin antaa sulle tosi hyvän nimen, jos haluat käydä askelklinikalla. Ollaan molemmat Ismon kanssa käyty.

pjh kirjoitti...

Joo, minulla nämä yleensä johtuvat tyhmyydestä. Eli jonkin harjoitteen tai juoksumäärän/tehon äkillisestä lisäämisestä. Tässä tapauksessa vamma alkoi toukokuussa Västilän maratonin jälkeen, kun juoksin kaksi maratonia peräkkäin (Hampuri, Västilä) huonokuntoisena ja liian vähän asfaltti-vk-treeniä tehneenä... Mutta sitkeä tämä on ollut, joten toivottavasti sieltä lääkäristä edes joku pieni lisäinfobitti tulisi.

Veterano kirjoitti...

Etteivät vain johtuisi ihan pelkästä rasituksesta nuo ödeemat...

Jaakko kirjoitti...

Alkoi sen verran kiinnostaa tuo perin kryptinen lausunto, että piti googlailla. Tämmöinen tuli vastaan: http://hallittukaatuminen.blogspot.fi/p/rasitusos.html lienee tuttua asiaa tai/ja tuttu blogi, mutta nyt olen hitusen viisaampi tämänkin suhteen.

pjh kirjoitti...

^Tuohan oli hyvä selväkielinen opastus asiasta. Pitää jäädä odottamaan vielä sääreen keskittyvää luvattua spesiaalia;-)
Sinänsähän sisältö oli odotuksenmukaista ja varsin järkevää. Ei vain tuollainen maltti ja systemaattinen progressio oikein minulta suju...