torstai 10. heinäkuuta 2014

To 10.7.

Tänään 15km, 1h 18min

Ap: vr3, vr3 + 7 x 800m / 2min + vr2, 1:18:24, 5:04/km.

Aamupäivällä oli ohjelmassa vetoja kivikovan Pirkkalan jengin kanssa (Hannu, Tappi, Veterano). Niinpä kävin ensin heti aamusta testaamassa vireen kolmen kilsan verkalla. Vire oli odotetun kankea.

Otin varsinaiseen treeniin tuhdin buranan, jotta ajatus ei olisi koko ajan jaloissa. Ilmankin olisin kyllä selvinnyt ihan hyvin, mutta mukavampi näin. Paikkana oli siis Pirkkalan hiekkakuoppa, johon on tiilimurskaa ripottelemalla muodostettu ovaalin muotoinen juoksurata. Perimätiedon mukaan se on 400m pitkä ja joku on lyönyt sellaisia pellin palasia merkiksi strategisiin pisteisiin. Tappi asiantuntevasti merkitsi meille hiekkaan maaliviivan ja 200m kohdalle starttiviivan. Merkittäviä korkeuseroja ei reitillä ollut.

Hannu juoksi kiihtyviä tonneja ja me muut kykyjemme mukaan mitä pystyimme. Minulla se tarkoitti kasisatasia, eli Hannun neljän ekan vedon ajan roikuin perässä 800m (3:03, 2:56, 2:51 ja 2:48) ja sain siitä tarpeekseni. Vedot starttasivat 5min välein, joten minulla palautus oli 2min. Jätin viidennen vedon väliin ja juoksin sitten omaan tahtiin kolme viimeistä kasisatasta hitaammin sinne kolmen minuutin pintaan. Hyviä vetoja, jos ne olisivat olleet tonneja;-)

Toivon todella, että kehitys näissä vedoissa olisi nopeaa ja ensi viikolla menisi jo paremmin. Vaikea on ammentaa motivaatiota näistä vauhdeista.

Ip: lepo + kahvakuula 20min.

Aamun vedot riittivät juoksuksi tälle päivälle. Kahvakuulatreenin tein kuitenkin ja siinä oli sentään jotain minimaalista edistystä havaittavissa. Matkaa on kuitenkin vielä alkuvuoden tasolle.

Ei kommentteja: