maanantai 21. heinäkuuta 2014

Ma 21.7. – Ylimääräinen uutislähetys

Tänään -

Minimaalisesti pyöräilin kevyttä ja tein lisäksi kahvakuulaa. Siis lepopäivä. Tosin pihatöitä ja siivousta kotona tuli sen verran, että ei nyt ihan levolta tunnu.

Kuitenkin kaksi asiaa kerrottavana:

1. Ihmeiden aika ei ole ohi, ja sain kadonneen emittini takaisin juuri kun olisin seuraavana päivänä ostanut uuden! Pyörälenkillä ollut naisihminen oli bongannut välähtävän oranssin pientareelta Kuruntien varresta ja tunnistanut sen emitiksi. Sattui siis niin hyvä onni, että löytäjä oli suunnistuksen aktiiviharrastaja ja tunnisti esineen ja osasi vieläpä jäljittää sen minuun vaikka en ole missään lisenssitietokannoissa tai muissakaan sienestäjien systeemeissä. Nimeni oli löytynyt netistä viime vuotisen Jämin suunnistuksen perusteella ja löytäjä oli sitten ottanut yhteyttä pariinkin saman nimiseen, kunnes osui minuun (tai oikeastaan tyttäreni Iinan puhelimeen). Käväisin aamulla noutamassa emittini vain tilapäisesti Tampereella käymässä olleelta löytäjältä. Suurkiitokset Anja Mäkelälle!

2. Luin tarinoita juoksuvaelluksista Kolin maisemissa. Aina vaan enemmän ottaa päähän, että en ymmärtänyt harrastaa juoksua silloin kun asuin Joensuussa. Ja vaikka olen Kolilla toki joskus Joensuussa asuessani käynyt, niin eivät ne maisemat ole mieleen jääneet. Tämä asia on ihan pakko korjata. Muutama avoin paikka on vielä vapaana 100-listani tavoitteissa, ja nyt lisään sinne polkujuoksun Joensuusta Kolille! Toivottavasti elän 100-vuotiaaksi, koska listallani on jo melkoinen määrä logistisesti järjettömän vaativia juoksuja. Tämähän vaatii matkoineen vain 3-4 päivää, mutta on sitä siinäkin. Syksy olisi varmaankin sopivin vuodenaika.

Ei kommentteja: