tiistai 15. heinäkuuta 2014

Ti 15.7.

Tänään -

Jalat kipeät ja ei nyt pysty tekemään mitään. Huono päivä. P**kele!

Kävin aamulla magneettikuvassa. On vielä epäselvää, koska saan lääkäriajan tuloksista keskusteluun. Saattaa mennä ensi viikolle.

3 kommenttia:

Markus kirjoitti...

Siiseiköse röntgentohtori sanonut mitään? Jokunen vuosi takaperin kun itsellä reidessä alkava murtuma, lekurien kielellä joku fraktuura luokka 4 tms. niin kyllä se tuomio tuli heti kuvantamisen jälkeen. Toinen tohtori myöhemmin sitten kertoi että mitä se tarkoittaa eli pitkäkö lepo ja mitä saa tehdä yms.

pjh kirjoitti...

Röntgenlääkärin kyllä piti antaa lausuntonsa vielä samana päivänä, mutta ei sitäkään siinä livenä saanut. Kuvanhan otti hoitaja tms. ja se sitten meni jonoon lausuntoa varten. Minulle ei tarjottu vaihtoehtoa jäädä odottamaan lausuntoa vaan se lähetetään kotiin. Kuvien kanssa voin sitten mennä kuuntelemaan ortopedin tulkintaa. Se lääkäri, joka minut kuvaan lähetti, on lomalla tämän viikon, joten varmaan odotan ensi viikkoon...

Markus kirjoitti...

Kappas vaan, itse olin siinä uskossa että magneettikuvaaminen on monimutkaisempaa kuin vain kuvan napsaus röntgenin tyyliin ja tuo lekuri olisi ohjaamassa juuri koneen kuvien ottamista livenä ja samalla pystyy arvioimaan jo varsin hyvin mitä näkee.