perjantai 22. huhtikuuta 2016

Ke-pe 20.-22.4. - Mietintäpaussi jatkuu

Kolme päivää Espoossa tiukasti työn touhussa. Kai sitä olisi voinut aamuin/illoin juosta, mutta ei yhtään huvittanut ja oli vähän flunssaakin ja kaikkea stressiä. Sen sijaan söin paljon.

Ke -

Lepo.

To -

Lepo.

Pe 11km, 57min

Ap: lepo.

Espoossa edelleen.

Ip: kevyt 11.25km, 56:33, 5:02/km.

Iltalenkki kotona Iidesjärven ympäri. Kyllä oli kankeaa menoa, kun oli kolme päivää istunut.

Juoksin super-raskailla Puma Ventis -kengillä. Ostin nämä kengät 6 vuotta sitten Ideaparkin Stadiumista. Muistan kuinka ne tuntuivat kokeillessa tosi hyviltä ja ajattelin, että tuli hyvät vaimennetut pk-kengät. Ja maksoivat vain 50eur. Nyt ei voi tajuta mikä ihme on saanut minut joskus ostamaan tuollaisia kilon painoisia monoja! Ei ikinä enää;-)
Joka tapauksessa tänään kengille ylittyi mittarissa maaginen 1500km ja on mukava de-aktivoida kyseisten kenkien excel-rivi. Jatkossa Pumat ovat jalassa vain nurmikkoa ajaessa.

Omat jatkosuunnitelmani ovat edelleen mietinnässä. Sain mukavasti hyviä kommentteja harjoitusideoiksi ja muutama lisää tuli myös sähköpostilla. Pidän joka tapauksessa tässä pienen ylimenokauden vielä parin viikon ajan ja pohdin asiaa lisää. Yksi hyvä paikka löytää harjoitusideoita on tietenkin Juoksufoorumi. Olenkin tarkkaan seurannut kuinka kokeneet juoksijat harjoittelevat vitoselle ammattimaisesti. Ilmeisesti ainakin tarvitaan valmentaja ja paljon intervalliharjoittelua. Kannattaa lukea tämä ketju;-)

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Kannatan ylimenokautta.