sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Su 24.4. - Järvenkierto + viikko 16

Tänään 28km, 2h 19min

Ap: jalkateräjumppa 40min + pitkä 28.1km, 2:19:03, 4:57/km.

Järvenkierto gallardon ja Jannen kanssa. Varsinkin alku meni ihan reippaasti ja vaikka sitten polkuosuuksilla ja Pyynikin harjulla mäkiä kiipeillessä vauhti hiipuikin, niin keskari silti pysyi alle vintsan. Juoksimme vähän tavallisesta poikkeavaa reittiä, kun halusin siinä samalla vilkaista olivatko Pyynikkijuoksun järjestäjät osanneet merkitä reitin oikein ja pistää tolpat oikeisiin paikkoihin. Kaikki oli ihan kuin pitikin!

Vire oli ihan hyvä taas tänään, mutta eihän tuo vintsaaminen ihan rallatellen mene.

Ip: lepo.

Pyöräilin heti lenkin päälle vielä reilun tunnin Pyynikkijuoksua katsellessa. Aika kärsiviä ilmeitä sai katsella Tahmelan mäen päällä ja näkötornin kahvion tienoilla;-) Paitsi kenialainen voittaja näytti nautiskelevan juoksusta kevyesti hymyillen.

Viikko 16 (18.-24.4.2016)

Juoksua 66km (keskari 5:01/km).
Liikuntaa yhteensä 8h 30min.

Peruslenkkeilyä ilman suunnitelmaa. Kaikki lenkit pk:ta ja lepopäiviäkin tuli. Varmaan olisi voinut juosta välillä vähän hitaammin.

En siis ole mitään reipasta juoksua kokeillut, mutta jotenkin peruslenkeillä juoksuvire tuntuu kyllä paremmalta kuin ennen Roomaa. Erikoista.

Ensi viikkokin vielä satunnaista juoksua. Mielen virkistykseksi voisin nyt keväällä käydä ainakin muutamassa Trail Cupin osakilpailussa. Ja ensimmäinenhän olisi tarjolla jo tiistaina. Lenkillä tänään yritin muistella missä se eka osakilpailu on ja ajattelin kyllä Pirkkalaa. Ja sehän on tosiaan Nälkälaaksossa! Tai sitten taas sekoilen paikoissa, kun periferia on minulle niin vierasta. Joka tapauksessa odotan runsasta osanottoa vintsaajien porukasta.

Ei kommentteja: