perjantai 1. huhtikuuta 2016

Ti-pe 29.3.-1.4.

Arkiviikko meni normimeiningillä. Ei tullut maratoonaria tästä pojasta.

Ti -

Lepopäivä.

Ke 16km, 1h 15min

Ap: lepo.

Vuorossa on päivän business-vinkki: perustakaa autopesula! Olen jo useamman viikon yrittänyt päästä autopesuun poistattamaan paksun kurakuorrutuksen autoromuni pinnasta. Ainoa realistinen pesupiste minulle on Viinikan ABC ja olen liioittelematta ajanut 20 kertaa siitä ohi ja toivonut näkeväni edes siedettävän mittaisen jonon. Mutta kun ei. Oli sitten aamu tai päivä tai ilta, niin aina on sellainen tunnin jono pesulaan.
Niinpä sitten tänään lähdin autopesuun klo 5 aamulla, mutta niin vain oli jono taas! Jäin kuitenkin tällä kertaa kiroilemaan ja jonottamaan, kun sentään vartissa pääsi pesuun. Ensi kerralla kokeilen klo 3 yöllä.

Ip: vr2 + vk 12km + vr2, 1:15:28, 4:43/km.

Iltapäivällä suuntasin Esport-areenalle vielä kerran kokeilemaan josko jaksaisin juosta alle vintsaa. Speksissä oli 2x10km maratonvauhtista ja loppua kohti vähän kovempaa. Alkuverkassa muutin treenin muotoon 2x8km ja heti oli paljon mukavampi olo. Maratonvauhdiksi arvoin 4:30/km ja lähdin siis sitä vauhtia menemään. Helpolta tuntui ja syke pysyi alhaalla, mutta kyllähän ne jalat alkoivat puutua ja pakkikin alkoi pettää. Menin kuitenkin 8km tuota vauhtia ja pienen tauon jälkeen lähdin jatkamaan aavistuksen kovempaa. Vatsa teki tenän heti alussa ja sinniteltyäni 4km totesin treenin olleen siinä. Jalatkin olivat jo soikeina, eli takareidet puuta.

Ei tästä muuta maratonestimaattia voi tehdä kuin DNF. Tai kyllähän minä siellä kauniissa maisemissa toki maaliin laahustan, mutta ei ole realistista edes tuo 4:30/km. Vintsahan on sekin ihan kunnioitettava vauhti viiskymppiselle - NOT!

To -

Ap: lepo.

Piti kyllä tehdä jotain, mutta ei nappaa, kun eilinen masentaa vieläkin.

Ip: crosstrainer 60min + ylämäkikävely 30min.

Ilta kului rattoisasti kuntohuoneessa. Ohjelmassa luki 90min korvaavaa ja en enää viitsinyt lintsata.

Pe 10km, 50min

Ap: lepo.

Ip: kevyt 9.9km, 50:27, 5:06/km.

Iltalenkki Markon kanssa Sääksjärven-Kuljun seuduilla. Kivasti kulki kankein jaloin. Melkein alkaa olla kevät.

Viikonlopun ohjelma on ihan auki. Katsotaan miltä aamulla tuntuu, mutta kyllähän lenkillä pitää käydä molempina päivinä.

Ei kommentteja: