maanantai 28. maaliskuuta 2016

Ma 28.3.

Tänään 16km, 1h 21min

Ap: lepo.

Ip: kevyt 16.1km, 1:20:59, 5:02/km.

Peruslenkki iltapäivällä keskustan suuntaan. Kävin ihailemassa massiivista työmaata Lapinniemen-Särkänniemen suunnalla. En oikein pysty hahmottamaan miltä tuo alue valmiina näyttää, mutta näkeehän sen sitten.
Juoksuvire oli ihan OK; tosin yhtään kovempaa ei tee mieli juosta. Huomenna pidän lepopäivän ja keskiviikkona vielä kerran kokeilen jotain reipasta. Sen perusteella voi sitten haarukoida maratonvauhtia.

Telkkaria tuli katsottua pitkänä viikonloppuna taas ihan lahjakkaasti. House of Cardsin uusin kausi on nyt paketissa ja seuraava urakka on varmaan Game of Thronesin kuudes kausi, mutta sitä saa odottaa vielä kuukauden.

Katselin pitkän viikonlopun päätteeksi myös vihertävän viime vuonna ilmestyneen Racing Extinction -elokuvan. Olihan siinä muutama kohtaus, joita ei nieleskelemättä pystynyt katsomaan. Nyt voi sitten taas olla masentunut ainakin viikon. Eihän tuon jälkeen voi ihan toimettomaksi jäädä. Minulla ei ole Tapin voimakasta itsekuria, joten en pysty alkamaan kasvissyöjäksi, mutta kokeilen nyt loppuvuoden selvitä ilman lihaa yhtenä päivänä viikossa. Ja onhan tuolla Startwith1thing-listalla monta muutakin juttua, joita tietysti noudatan maailman parantamiseksi.

Ja onhan sekin jotain, että mainostan täällä blogissa tuota elokuvaa molemmille lukijoille!


Ei kommentteja: