lauantai 19. maaliskuuta 2016

La 19.3. - Mitta täynnä

Tänään 17km, 1h 24min

Ap: lepo.

Ip: 17.4km, 1:24:19, 4:51/km.

Kyllä nyt irtosi tulppa veneestä. Taas piti juosta jotain reippaampaa, mutta ei ollut pienintäkään toivoa onnistua. Jalat on niin tönköt, että ei niillä pääse mihinkään. Siis ne eivät vaan liiku tuon kovempaa. Aivan totaalisen käsittämätöntä, kun sentään tammikuussa pystyin vielä juoksemaan melko normaalisti ja ongelmana oli vain huono kunto. Nyt en pääsisi 200 metriä 40 sekuntiin edes yhtä vetoa.

Räpiköin jotain hölkkää Sääksjärven kautta Hervantaan ja suunnitelmissa oli 24km lenkki, johon piti mahtua 18km reipasta. Kun Hervannantietä sitten yritin juosta ja v*tutti kertakaikkisesti ja sykemaksimi oli 155(!!) enkä päässyt kovempaa, niin päässä naksahti Hermiankadun risteyksessä. Oli alkanut pyryttää lunta suoraan naamaan ja sormet olivat ihan jäässä. Pysähdyin siihen ja totesin, että tämä homma oli nyt tässä enkä liiku enää metriäkään!

Jonkin aikaa mietittyäni huomasin, että suunnitelmassani oli aukkoja, koska alkoi tulla kylmä siinä Hermiankadun risteyksessä seisoskellessa. Ei sitä kai siihen voinutkaan loppuelämäksi jäädä. Nöyrryin jatkamaan lenkkiä sen verran, että pääsin taksitolpalle Hervanta-keskukseen. Eihän siellä tietenkään mitään takseja ollut, kun ei hallitus saa paskan vertaa tehtyä mitään tälle sääntelylle(kään). Aikani odoteltuani sain kaapattua jonkun toisen tilaaman taksin ja ajoin kotiin. Eihän siitä olisi ollut matkaa kotiin kuin se 5km, mutta ei todellakaan huvittanut juosta enää.

Kotona olen ehtinyt nyt rauhoittua sen verran, että ei kai se auta muu kuin lähteä taas aamulla järviselle normispeksillä Porschelta klo 8:30.

Ei kommentteja: