lauantai 26. maaliskuuta 2016

Pe-la 25.-26.3.

Pe 20km, 1h 45min

Ap: lepo.

Ip: kevyt 20.1km, 1:44:54, 5:13/km.

Väsynyt lenkki Hervanta-Rusko kiertäen; selvästi rankempaa kuin eilen. Tällä kertaa löysin Kaapon rakennustyömaan. Kyllähän me Markon kanssa siitä viimeksikin vierestä juoksimme, mutta eipä silti huomattu. Kaapolla johtajan ote lipsuu, kun kukaan ei ollut töissä työmaalla ja kaivuri seisoi tyhjän panttina.

La 12km, 1h 00min

Ap: vr3 + koordinaatiot + 5 x 1000m / 2min + vr3, 1:00:21, 5:07/km.

Laten yhteistreeni Pirkkahallissa. Tämä oli varmaan kauden viimeinen hallitreeni.
Räpiköin muiden tavoin viisi tonnin vetoa vähän alle 4min vauhdein. Peesailin Minnaa, mutta ekaa lukuunottamatta kaikissa vedoissa tuli jonkin verran eroa Minnan hyväksi. Vaikeaa oli ja tonnien vauhti on pudonnut 15 sekuntia alkuvuodesta. Käsittämätön homma, koska mitään järkevää syytä siihen ei ole.

Ip: lepo.

Katselin 10 päivän sääennustetta sen verran, että eiköhän nyt uskalla olla varma talven päättymisestä. Eli lumikolan voi nostaa autotalliin odottamaan ensi talvea. Se tarkoittaa myös sitä, että on aika julkistaa talven viralinen lumistatistiikka. Hiihtoniilot jaksoivat taas kitistä läpi talven, mutta lahjomattomat tilastot osoittavat tämänkin talven olleen varsin luminen. Itse asiassa se oli neljänneksi lumisin talvi koko tilastohistoriassa.


Huomenna taas järvenkierto aamulla normiaikaan 8:30 Porschelta.

Ei kommentteja: