tiistai 8. maaliskuuta 2016

Ma-ti 7.-8.3.

Ma -

Ohjelman mukainen lepo. En tehnyt mitään!


Ti 17km, 1h 29min

Ap: hieronta 45min.

Ip: vr8 + vk-vetoja 8+6+4+2min / 2min + vr3, 1:28:47, 5:21/km.

Laten yhteisharjoitus Sarakulman sulalla lämpöputkipätkällä. Ohjelmassa 20min reipasta pätkittynä. Ei ollut vire taas minkäänlainen ja luultavasti hieronta tällä kertaa veltostutti jalat. Mutta tulipahan tehtyä edes jotain hengästyttävää treeniä. Hengästymistä lisäsi, kun jouduin katsomaan harpatin armotonta menoa koko treenin ajan. Me kun siinä palauttelimme ja aina välillä vähän juoksimme, niin harpatti vaan painoi tauotta omaa treeniään juosten suoraa edestakaisin hirveää vauhtia! Kyllä on etelän leiri tehnyt tehtävänsä…

Huomenna Espoo-päivä. Täytyy yrittää raahautua taas Esport-areenalle vaikka ohjelmassa onkin vain perushölkkää.

2 kommenttia:

harpatti kirjoitti...

No hyvä jos näytti vauhdikkaalta. Ennenkuin huhut mahdottomasta kulusta lähtee leviämään, niin mun reenihän oli seiska vähän alle neljää. Junnu tietty kirras lopun kovempaa, mie en.

Mutta oli kyllä loistavassa kunnossa sarankulman suora, kuiva asvaltti ja ei hiekkaakaan.

pjh kirjoitti...

Vai oli se treeni seiska. Olin ihan varma, että olisi ollut pitempi ja piti ihan laskeskella uudestaan omasta Garmin-jäljestä. Te kun siellä jo juoksitte ennen kuin me aloitimme ja sitten vielä jäitte juoksemaan meidän jälkeen. Mutta kyllähän se niin on, että jos te olitte juuri aloittaneet ennen meitä ja sitten heti lopetitte, kun minä katosin mutkan taakse, niin seiskahan siitä tulee;-)
Mutta vauhdikkaalta ja sitkeältä se näytti!