maanantai 7. maaliskuuta 2016

Pe-su 4.-6.3. - Kevennys + viikko 9

Pe -

Täyslepo. Kyllä oli vaikeaa olla tekemättä mitään, mutta onneksi on Netflix. Katsoin maratonina loppuun Narcosin ensimmäisen - ja toistaiseksi ainoan - kauden. Oli kyllä tuttua Netflix Original Series -laatua ja eihän sitä vaan voinut lopettaa. Toista kautta ja sopivaa lepopäivää odotellessa…

La 8km, 42min

Ap: lihaskunto 60min.

Late oli speksannut lauantaiksi saman DOMS:iin vieneen lihaskuntotreenin, jonka tiistaina jo tein. Vähän oli vielä kankeaa etureisien osalta, mutta kyllä tämä meni ihan OK. Tulevan viikon perjantainakin on taas sama treeni, joten kyllä tämä tästä.

Ip: kevyt 8.0km, 42:16, 5:17/km.

Illalla rauhallinen Iidesjärven kierto ohjelman mukaan.

Su -

Tuli jo toinen viikonloppu tänä vuonna ilman järvenkiertoa, kun Laten mielestä en ole palautellut tarpeeksi jatkuvasta löysäilystä huolimatta. Neljänä seuraavana viikkona tuo pitkis on ohjelmassa, joskin pitää vielä miettiä uskaltaako viikkoa ennen maraa juosta tuollaista lenkkiä. Vähän olin ajatellut Pyynikin testijuoksua viimeistelynä silloin.

Ap: jalkateräjumppa 40min.

Jumppailun jälkeen piti oikein ihmetellä, että mitä sitä nyt tekee sunnuntaiaamuna. Urheilun vastapainoksi on välillä keksittävä jotakin, kun Tapillakin on harrastuksena se Werstaallaan KUKLailu silloin kun liikunta ei maita. Minä sitten päätin tehdä jotain vastaavaa ja lähdin nukkekotinäyttelyyn. Verkarantaan oli kotoa edestakaisin sopiva kympin aamureippailu kävellen. Lisäksi pystyin matkalla tarkistamaan, että vintsaajat eivät oikaise ja kellotin juoksulle väliaikaakin sen verran, että minulle ei päästä jälkikäteen uhoamaan millään alle vintsan vauhdeilla perusteettomasti.

Näyttelyssä yritin etsiä taloista juoksumattoa, mutta yhdessäkään ei ollut. Löysin sentään yhdestä kerrostalosta Tapin Werstaan, jossa oli sekä pari Helkamaa että vieläpä ne sukset, joita aikanaan lainasin Pirkan hiihtoon.



Ip: crosstrainer 75min.

Iltapäivän korvaava treeni, joka speksin mukaan sai olla 60-75min. Lisäsin masokismia Kaisan pummeja katselemalla.

Viikko 9 (29.2.-6.3.2016)

Juoksua 28km (keskari 5:02/km).
Liikuntaa yhteensä 8h 45min.

Olipa vitsikäs juoksuviikko. Viikkoa dominoi tiistain lihaskuntotreenistä syntynyt jumi, joka kesti viikon loppuun saakka. Viime vuonnakin tosin oli yksi yhtä huono viikko lokakuussa, kun pohjevamman takia oli pidettävä taukoa ja viikkosaldoksi tuli 26km. Nythän tuo pieni juoksumäärä ei johtunut mistään vammasta, vaan ihan vain palauttelusta coachin ohjeiden mukaan.

Alkavan viikon treenispeksistä juoksua tulee yhteensä noin 115km, mikä on aivan ylivoimaisesti kovin määrä mitä Late on yhdelle viikolle minulle koskaan ohjelmoinut. Viikko toki alkaa lepopäivällä maanantaina;-)

Ei kommentteja: