keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Ke 9.3. - Rankka päivä

Tänään 20km, 1h 38min

Ap: lantio- ja pakarajumppa 40min.

Nukuin vähän pommiin, mutta ehdin silti tehdä ohjelman mukaisen lihaskuntotreenin ennen Espooseen lähtöä.

Ip: tv-kevyt 20.0km, 1:37:55, 4:54/km.

Vintsasin Esport-areenalla tiukan työpäivän jälkeen tasaista vauhtia 50 kierrosta. Alkoihan tuo jaloissa tuntua, mutta suhteellisen kivasti meni silti. Juoksin Hoka One Cliftoneilla ja ne olivat taas aivan loistavat tälle kovalle alustalle!

Tänään oli kokonaisrasituksena todella rankka päivä, kun lasketaan mukaan automatkat Espooseen, täysi työpäivä ja treenit. Nyt kun kuluttajahuijaukset ovat muodissa ja kaikki firmat tuntuvat vaeltavan harmaalla alueella, niin tuosta rankasta päivästä saakin aasinsillan erinomaiseen Falling Down-elokuvaan, jonka oheinen kohtaus oli jo edelläkävijä sen kaikkein tavallisimman kuluttajahuijauksen osalta, eli liioittelevan mainonnan. En ole oikein vielä saanut omaa mielipidettäni muodostettua näistä erilaisista huijauksista, että missä menee raja, jonka itse hyväksyisin. Pistetään nyt kuitenkin Nokian renkaat boikottiin varmuuden vuoksi. Enkä osta myöskään Wärtsilän moottoreita tai One Wayn sauvoja. Hampurilaisia en vielä hylkää. Ja saksalaisia laatuautoja en tietenkään pistä boikottiin.

Harmaalla alueella tulee itsekin veteraaniurheilijana oltua jatkuvasti. Enkä edes tarkoita huumetrokarini tuomia astmatippoja, vaan paljon arkisempaa itsensä huijausta. Tänäänkin olen taistellut itseni kanssa merkitsenkö aamun punnituksen exceliin vai en. Minusta on tullut painostatistiikan manipuloija! Tämä on tapahtunut jotenkin ihan huomaamatta, kun olen kehittänyt pakkomielteen painoa kuvaavasta pylväsdiagrammista;-)

Minulla on ehdoton systeemi, että juoksulenkin jälkeiset punnitukset merkitään aina exceliin ja siitä en huijaa. Kuntopiirin jälkeinen punnitus on kuitenkin harmaalla alueella (saati sitten ihan tavallisen aamusuihkun jälkeinen punnitus). Tai tarkemmin ottaen kyse on siitä teenkö punnitusta lainkaan, koska jos punnitus tehdään, niin se on pakko merkitä exceliin. Olen alkanut arvailla painoa ennen punnitusta fiiliksen perusteella ja tänäkin aamuna fiilis oli, että illan syömisen jäljiltä aamupaino olisi huono ja en halunnut sitä statistiikkaa sotkemaan (vaikka lopulta tänään sen kuitenkin tein, eli voitin vielä oman huijausviettini). Aamun punnituksen skippaukseen houkutteli se, että illalla Espoosta paluun jälkeen oli odotettavissa tämän päivän sarakkeeseen hyvä punnitustulos (joka myös toteutui aivan erinomaisena). Että tällaisia elämää suurempia asioita sitä Koikkarissa pohditaan;-)

Ei kommentteja: