keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Ke 17.12. – Koikkarin mailit

Tänään 14km, 1h 13min

Ap: lepo.

Aikainen herätys ja rankka päivä Salossa. Huono ajokeli ja melkein 5 tuntia kului mennen tullen autossa.

Ip: 13.8km (sis. 8 x 1000m / 2min), 1:12:41, 5:16/km.

Illalla hallitreeni Tapin masinoiman hesseliporukan kanssa. Ja pitää erikseen mainita, että huippukuntoinen Veteranokin oli paikalla (ettei vaan joku luule, että lasken hänet hesseliksi).

Ehdin itse suoraan Salosta klo 20 starttiin. Treenin starttilokaatiosta oli kovasti epäselvyyttä etukäteen ja niinhän siinä kävi, että jaha ei löytänyt paikalle. Ilmeisesti Mogulin lähettämä hämäyskuva ratkaisi asian, ja jaha on edelleen jossain etsimässä kuvan keltaista starttiviivaa.

Treeni oli mikä oli. Peesasin Tappia kaikki kahdeksan ”vetoa” ja muut juoksivat pääosin vähän kovempaa. Ajat olivat omalta osin sen verran maltillisia, että parempi olla niistä puhumatta. Tai kaikkihan tietävät, että 1500m juoksua kutsutaan ”eurooppalaiseksi mailiksi.” Se johtuu kai siitä, että eurooppalaisilta kestää juosta 1500m yhtä kauan kuin muilta maili. Tällä samalla logiikalla alan kutsua noita omia tonnin vetojani ”Koikkarin maileiksi.” Itse asiassa tuonne kahdeksan vedon sekaan mahtui nipin napin muutama haamumailikin! Bannisterin jäljillä siis ollaan!

Sääret kestivät hallijuoksun yllättävän hyvin, näin ainakin pikaisesti tulkiten. Takareidet menivät viimeisissä vedoissa ihan lukkoon ja en vaan ymmärrä mistä se johtuu. Tämä takareisien jumittuminen on ihan viimeisen vuoden ilmiö, jossa ei ole mitään järkeä. Ehkä kuitenkin vire oli odotuksiin nähden positiivinen ja ehkä ensi kerralla haamumaileja tulee jo enemmistö.

Ei kommentteja: