perjantai 12. joulukuuta 2014

Pe 12.12.

Tänään 8km, 40min

Ap: kuntopiiri 45min.

Nyt tuli otettua hävettävän löysästi työpaikan kuntopiiri. Keskityin suorituksen puhtauteen ja pääsin aika helpolla (varsinkin kun osallistuin pienempään ryhmään, jossa pystyin väistämään Siirin valvovaa silmää aika hyvin). Ihan sopiva core-treeni tähän kohtaan.

Ip: 8.3km, 40:28, 4:54/km.

Illalla Nekalan kierto pimeässä ja kylmässä. Yleisesti ottaen juoksuvire on tasaisesti parantunut, joskin hyvin hitaasti. Nyt uskaltaisin jo sanoa, että vain kipeät sääret ovat menestyksen tiellä. Se syö motivaatiota ja ihan helpolla en saa itseäni tuonne ulos pimeään raahattua. Sen verran tuo säären arastelu v*tuttaa, että jos se ei viiden vuoden kuluessa helpota, niin pitää miettiä harrastuksen vaihtoa! Voi kuulostaa radikaalilta, mutta näin se vaan on!

Vedin taas viimeisen tonnin vk-testinä ja pääsin sentään 3:52. Takareidet tulivat siinä säärien avuksi hidastamaan jalkoja, mutta hengitys kulki ihan OK. Ensi viikolla olen mukana Pirkkahallin tonneissa. Huomenna en siis Teivossa pysty starttaamaan, mutta yritän päästä katsomoon ottamaan askelmerkkejä tammikuulle.

Sunnuntaina järvenkierto. Lähtöaikaa vielä arvotaan.

Ihan asian vierestä pitää tähän liittää vielä vanha Fingerpori-vitsi. Tämä on jotenkin niin hyvä ja tulee mieleen rinnakkaistodellisuus, jossa Tappi valitsi poliisin uran.

4 kommenttia:

Tappi kirjoitti...

Mäkin luen sun blogia aina, kun tulet Mieleen, jos ei päivittäin niin useasti viikossa kuitenkin.

pjh kirjoitti...

Touche!

Unknown kirjoitti...

Jaahas :-) :-)

Pete, en ole katsellut juoksupaikkaa. Joutunen heittää homman mielestä kun jalka on aika kurjassa kunnossa. Eli menee replänninkiin aika varmuudella...

pjh kirjoitti...

B-J, olisihan se tietenkin melkoinen ihme, jos molemmat viivalle pääsisimme. Katso nyt kuitenkin joku teoreettinen Germaani-paikka keväälle, että minulla olisi tähtäin mielessä. Olen jo asennoitunut Saksan matkaan ja voisin juosta vaikka et pääsisikään viivalle...