perjantai 5. joulukuuta 2014

Pe 5.12.

Tänään 6km, 34min

Ap: kuntopiiri 45min.

Perjantaiaamun kuntopiirissä alkoi tänään uusi ohjelma, jota tahkotaan noin tammikuun loppuun saakka. Eka kerta uutta ohjelmaa on aina siitä armollinen, että liikkeitä opetellessa voi hyvin lintsata taukoa pitäen sillä verukkeella, että ei muista/osaa mitä piti tehdä. Hyviä liikkeitä oli kyllä tässä uudessa sarjassa ja pitää vaan keskittyä niiden oikeaoppiseen suorittamiseen. Pistoolikyykky ja päälläseisonta/akrobatia jäävät kyllä suosilla nuoremmille...

Ip: vr 6.0km, 33:45, 5:38/km.

Säälittävä iltaköpöttely kylmässä ja pimeässä. Silti oli hilpeä mieli ja nauratti koko ajan. Naurun aiheena oli ajatus siitä, että huomenna juoksisin muka järvenkierron;-)

Päädyin siihen, että huomenna tarvitaan todellista Talvisodan henkeä. Konkkaamaan lähden Porschelta reilusti ennen auringonnousua klo 7.25 ja Puljulta tulee porukkaa mukaan tasan klo 8. Koikkarin kunnia on kyseessä. Vihollisella on ainakin nelinkertainen miesylivoima. Vihollisen varustus on ylivoimainen ja odotan näkeväni tuliteriä Adidas Boosteja, kun itse juoksen happamilla yli tonnin kuluneilla Hoka Oneilla. Kuluneessa Wihan tuulipuvussa ei edes oikein vetoketju toimi ja vyötärönauha on katkennut ympärysmitan ylitettyä speksit. Vihollisella on ihonmyötäisiä keliin sopivia uusia univormuja. Vihollinen on treenannut hyvissä olosuhteissa lähes vammoitta koko vuoden, kun taas pienen Koikkarin juoksijalla on viimeiset 5kk mennyt 170km/kk keskarilla ja jalat ovat aiemmista taisteluista täysin sököt. Mutta Koikkari kestää!

Ei kommentteja: