tiistai 23. joulukuuta 2014

Ti 23.12. - Joulutunnelmissa

Tänään 11km, 59min

Ap: vr2 + 6 x 1000m / 2min + vr2, 59:02, 5:08/km.

Koikkarin maileja hallissa Markon kanssa. Meno oli selvästi parempaa kuin viime viikolla vaikka ei ihan normaalilta vielä tunnukaan. Eka veto jäi muutaman sekunnin haamumailista, mutta loput menivät sitten selvästi alle. Ja niinhän siinä kävi, että kovin veto meni sekunnin alle idolini Hichamin omistaman mailin ME:n. (Marko toki meni vielä kovempaa.)

Nyt siis optimismi vk-vauhtien suhteen alkaa herätä. Ehkä vintsaaminen ei olekaan se äärimmäinen huippu? Ensi kerralla hallissa rimaa nostetaan sen verran, että pitää alittaa 1500m SE ja sitten seuraavalla viikolla hyökätään Hichamin 1500m ME:n kimppuun! Tämä on toki kaikki pelkkää unelmoivaa spekulointia.

Aamulenkin jälkeen ajelin käymään äidin ja siskojen luona Orimattilassa viemässä joulutervehdyksiä. Sen verran tuli hyvä mieli aamun onnistuneista vedoista, että ajelin rennosti ja turvallisesti jonossa koko matkan ja Road Rage pysyi poissa vaikka Winter Wonderland tuli radiosta 10 kertaa ja muina aikoina soi Santa Clause is Coming to Town. Onneksi oli sen verran työpuheluita, että välillä pääsi irti noista kahdesta biisistä. Näin vähällä stressillä en ole ikinä selvinnyt tuosta 12-tiestä;-)

Ip: crosstrainer 45min.

Piti polkea illalla sen verran, että sain katsottua Game of Thronesin kolmannen kauden loppuun. Olipa draamaa! Nyt pitää jatkossa motivaatio polkemiseen hakea jostain muusta, kun neljäs kausi tulee sitten joskus tipoittain ja siitä ei paljon apua ole.

Nyt alkavat jouluvalmistelut olla valmiit. Huomenna enää aamulla perinteinen joululenkki Kangasalla ja sitten voikin lähteä ostamaan joululahjoja. Tänä iltana pitää vielä viimeistellä listat...

Ei kommentteja: