keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Ke 3.2. - 20 sentin arvoinen suoritus

Tänään 14km, 1h 03min

Ap: lepo/lusmuilu.

Surkea suoritus, kun en saanut lihaskuntotreeniä aikaiseksi ennen Espooseen lähtöä. Hävettää tällainen laiskuus.

Ip: vr2 + tv 10km + vr2, 1:03:14, 4:31/km.

Raahauduin työpäivän jälkeen Esport-areenalle suunnitelman mukaan. Motivaatiota piti kaivaa aika syvältä, kun työ oli vienyt parhaan terän.

Juoksin rennon kympin comfort-zonella ajatuksena tavoitella 3h-maratonvauhtia. Toteutus osui sekunnilleen, eli 4:15/km (vähän kiihtyvä lenkki, mutta tuo oli keskari). Syke ja fiilis olivat melko OK, mutta takareidet ei vaan tykkää. Ei minusta kyllä maratoonaria tule tällä meiningillä. Ei tajua!!!

Edit: Lisätään vielä sellainen kommentti, että nyt minun Forerunnerini on täydellisesti sisäistänyt takareisipainotteisen juoksuaskeleeni! Huomasin tämän jo Pirkkahallissakin. Eli kun juoksin tänään ratamerkintöjen mukaan aika tarkasti 14.0km, niin Forerunnerin matkalaskelma ilman GPS:ää näytti lenkin jälkeen 14.02km. Tuo on jo hyvä tarkkuus, kun aiemmin mittari näytti yli 10% liikaa matkaa, eli tuosta olisi tullut noin 16km. En kyllä oikein keksi mistä tuo parannus on nyt syntynyt, eli onko mittarin kalibrointi muuttunut GPS-lenkkien perusteella vai olenko vain sovittanut askeleeni mittarin kalibrointia vastaavaksi...

Kerrotaan vielä pieni anekdootti muille Esport-areenalle meneville käytännön ohjeeksi:
Pukuhuoneissa on perinteisesti pitänyt olla 20 sentin kolikko mukana pukukaapin lukon käyttämiseen. Viimeksi kuitenkin unohdin sen ja kassalta tarjosivat lainaksi munalukkoa, jonka otin. Eli osassa pukkareita onkin nyt uusi systeemi, johon voi tuoda oman lukon. Ja siis lukon saa myös lainaksi areenalta.
No, tänään en sitten ottanut 20 sentin kolikkoa mukaan lainkaan vaan ajattelin taas lainata munalukon. Kassalla oli joku uusi kaveri, jolla ei ollut ihan homma hallussa. Hän löysi kyllä lainaksi tarkoitetut munalukot, mutta ei saanut lukkoja ja avaimia sopimaan yhteen. Näin ollen minulle ei löytynyt lainaksi lukkoa. Hän sanoi, että siellä on pukkareita, joissa lukko toimii 20 sentin kolikolla. Minä siihen totesin, että minulla on vain tämä luottokortti eikä mitään kolikoita.
Kassamies tarjosi, että hän voi lainata minulle 20 senttiä, jos jätän luottokorttini pantiksi. Kysyin, että oletko tosissasi? Siis minä saisin kyllä munalukon "ilmaiseksi", mutta 20 sentin kolikosta pitää jättää luottokortti pantiksi? No, lopputulos oli, että minä jätin luottokortin kassalle pantiksi 20 sentin kolikkoa vastaan;-)
Juoksun jälkeen palautin arvokkaan 20 sentin kolikon kassalle ja pyysin luottokorttini takaisin. Kassalla oli joku muu henkilö ja oli kyllä hauska nähdä ihmetys hänen kasvoillaan tästä hienosta diilistä 20 snt vs luottokortti. No, juoksusuoritukseni oli kyllä aika lähellä tuota 20 senttä, joten ihan oikein tämä kai meni.
Opetus: muistakaa ottaa 20 sentin kolikko mukaan Esport-areenalle!

Ei kommentteja: