torstai 11. helmikuuta 2016

Ke-to 10.-11.2.

Ke 18km, 1h 35min

Ap: kevyt 18.0km, 1:34:58, 5:17/km.

Vein Ella-tyttäreni aamulla lentokentälle aikaiseen koneeseen ja siinähän jäi haikeiden jäähyväisten jälkeen hyvin aikaa aamulenkille Vantaalla ennen töiden alkua. Aikaa oli laskujeni mukaan kevyeen 18km hölkkään ja se sopi myös treenispeksiin.

Tein hienon suunnitelman kuinka tuntemattomassa maastossa juostaan 18km lenkki: edetään 9km jonnekin ja sitten tullaan takaisin;-) Tiedostin kyllä ongelman, että löydänkö takaisin samaa reittiä vaikka olenkin loistava suunnistaja ja olen Pirkkahallissa ja matolla harjoitellut toistuvan reitin juoksua. Päätin seurata selkeitä "pääteitä" ja menomatkalla muuttokyyhkyn tavoin painaa valokuvamuistiini jokaisen käännöksen ja maisemapiirteen. Ja sehän meni hienosti, kuten toteutuksesta näkyy…

Erikoista kuitenkin oli, että vaikka eksyin totaalisesti, niin paluumatka hotellille oli *täsmälleen* sama 9km kuin menomatkakin. Ilmeisesti tuli taas todistettua se Euklideen geometrian totuus, että kahden pisteen välinen etäisyys on vakio riippumatta mitä reittiä väli kuljetaan (vai olikohan tuo se Pythagoraan lause).

Juoksuvire oli oikein hyvä vaikka meninkin hiljaa.

Ip: lepo.

Ilta töiden merkeissä.

To -

Pidin taas juoksuttoman päivän ohjelman mukaisesti.

Ap: lepo.

Ip: kevyt crosstrainer 60min + ylämäkikävely 60min.

Tästä kombosta on tullut ehdoton suosikkini "korvaavaksi" treeniksi. Pysytään reilusti mukavuusalueella, telkkaria on helppo katsoa, kun hikoilu on hallinnassa, ja kuitenkin tulee 2 tuntia sellaista 110-120 sykkeellä tehtävää liikuntaa.

Huomenna pitäisi illalla mennä Pirkkahalliin tekemään puolireipas pitempi lenkki.

Ei kommentteja: