lauantai 6. helmikuuta 2016

La 6.2.

Tänään 10km, 48min

Ap: crosstrainer 30min.

Aamuverkka. Päälle lumityöt.

Ip: vr4 + tv 6km, 47:46, 4:47/km.

Tarkoitus oli juosta pitempi pätkä puolireipasta ja lähdin sitä varten Sarankulman hiittisuoralle, jota ajattelin tahkota edestakaisin. Lunta/räntää kuitenkin satoi vaakasuoraan sen verran tiheästi koko päivän, että alusta meni ihan surkeaan kuntoon ja olihan motivaatio siinä tuiskussa muutenkin vähän koetuksella. Kympin kohdalla totesin, että lähdenpä kotiin katsomaan Holmenkollenin hiihtoa.

Tuli samalla opittua, että muuten niin loistava kenkä New Balance 890v5 ei toimi lainkaan räntälumella. Jotenkin pohjan kuviointi oikein keräsi sellaista paakkulunta kengän pohjaan ja sitä joutui potkimaan jatkuvasti irti. Havuja perkele!

Eilen toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja palasin konkreettisesti taas 70-luvulle. Tuo vuosikymmenhän tunnetaan hillitystä tyylikkyydestään ja muistelen erityisesti hienojen digitaalisten kellojen silloin yleistyneen. Minä olen nyt elänyt kuukausikaupalla ilman rannekelloa vanhan Polarin hajottua ja en vaan ole saanut aikaiseksi uuden hankkimista.

Eilen iltapäivällä kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja kävin Keskisen Kellon verkkokaupasta valitsemassa tyylikkäimmän kellon mitä löysin. Hämmästykseni oli melkoinen, kun tänään tuli puhelimeen viesti, että kello on Koikkarin postissa odottamassa. Sain sen siis käteeni reilusti alle 24h kuluessa tilauksen tekemisestä. Kyllä se Keskinen osaa!

Ihailkaa ja kadehtikaa! Vihdoinkin saan sukeltaa huoletta 200 metrin syvyyteen.


Huomenna järvenkierto normispeksillä Porschelta klo 8:30.

Ei kommentteja: