lauantai 13. helmikuuta 2016

Pe-la 12.-13.2.

Pe 18km, 1h 22min

Ap: lantio- ja pakarajumppa 40min + crosstrainer 30min.

Aamutemput hyvällä vireellä.

Ip: vr3 + tv 12km + vr3, 1:21:38, 4:32/km.

Illalla vk-treeni Pirkkahallissa. Odotukset olivat melko korkealla, kun tällä viikolla juoksu on kulkenut taas kevyemmin ja olo muutenkin on ollut parempi. Mutta ei se hyvä fiilis sitten vaan millään konvertoidu näihin vk-treeneihin!

Juoksin tasaista vauhtia 12km ja keskariksi tuli 4:11/km, Se oli aika tarkkaan speksin mukainen veto, mutta tarkoitus oli juosta paljon kevyemmällä fiiliksellä. Takareidet kangistuivat taas ihan liikaa ja ei mennyt ollenkaan rennosti. Alkaa usko hiljalleen mennä tähän takareisipainotteiseen juoksutekniikkaan, jos ne takareidet ei vaan ala jaksaa. Koko ajan mieltä jäytää pitäisikö takareidet pistää ruotuun jollain voimakuurilla salilla vai pitääkö vain uskoa, että juoksun kautta jaksaminen paranee jossain kaukaisessa tulevaisuudessa. Onhan tässä kuitenkin koko ajan vähän menty eteenpäin, mutta niin kovin vähän.

La 16km, 1h 27min

Ap: lepo.

Aamulla tein isot lumityöt ja se kävi ihan kuntoilusta. En silti ala merkitä lumitöitä treenitunteihin, kun en niin ole aiemminkaan tehnyt.

Ip: kevyt 16.2km, 1:26:50, 5:22/km.

Hölkättiin Markon kanssa Koikkarista Pyynikin kautta keskustan ympäri ja takaisin. Juoksualusta oli joka paikassa melko surkeassa kunnossa, eli auraamatonta jäätynyttä lumikökköä höystettynä ajoittaisilla kiillotetuilla jääpinnoilla. Sää oli kuitenkin upea ja juoksuvire oikein hyvä. Mukava lenkki!

Huomenna tuttuun tyyliin järvenkierto alkaen Porschelta klo 8:30.

Ei kommentteja: