maanantai 22. helmikuuta 2016

Su 21.2. - Järvenkierto + viikko 7

Tänään 26km, 2h 25min

Olipa taas urheilullinen päivä!

Ap: jalkateräjumppa 40min + pitkä 26.3km, 2:24:32, 5:30/km.

Aamulla aikaisin Laten jalkateräjumppa vanhalla rutiinilla. Heti perään melko isot lumityöt, kun yöllä oli tullut ainakin 10cm raskasta lunta.

Ajoittainen räntäsade ja jalkakäytävillä odottavat lumihanget eivät houkutelleet lenkille, mutta olihan se mentävä, kun Vintsaajia oli niin paljon lähdössä. Ja hyvä, että lähdin, koska juoksukeli oli lopulta mitä parhain! Parasiittikunnissa oli tietenkin kävelytiet aurattu ja olipa ilmeisesti joku Nokian aurakuski vahingossa ajanut Tampereen puolellekin, kun Kalkun ja Tesoman kohdalla oli auratut tiet ennen kuin sitten päästiin ydin-Tampereen maastojuoksubaanoille.

Järvenkierrolla mukana gallardo, Janne, Jari, Marko, Pasi ja osan matkaa myös Veterano. Pienestä jalkojen väsymyksestä huolimatta oma meno oli kevyttä ja kivaa. Vauhti ei lumihangessa kummoista ollut, mutta eihän se ole muutenkaan. Olen jo saavuttanut sisäisen rauhan ja hyväksynyt, että en enää juokse omalla tasollani ja pitää nauttia tästä muiden tasolla juoksemisesta;-)

Ip: lepo.

Juoksun jälkeen sitten taas lumitöitä ja urheilupäivä jatkui Salpausselän hiihtojen katsomisella. Siinäkin tuli pientä koordinaatioliikuntaa, kun piti aina painaa kaukosäätimen mute-nappia välittömästi kun Kaj Kunnas ilmestyi ruutuun. Se vaatikin sorminäppäryyttä, kun toisaalta halusin Virpi Kuitusen kommentit kuitenkin kuulla.

Ilta sujui sitten vetskujen SM-halleissa sitä katuessa, että miksi itse jänistin taas nämäkin kisat. Rooman maratonista kyllä alkaa uusi aikakausi ja juoksen enemmän kisoja!


Viikko 7 (15.-21.2.2016)

Juoksua 107km (keskari 5:12/km).
Liikuntaa yhteensä 15h 15min.

Oikein hyvä viikko ja tulevaisuus näyttää melko valoisalta taas vaihteeksi. Keskiviikon vk-treeni oli hyvä, lauantain vedot vähän huonompia, mutta peruslenkit vastaavasti kaikki OK.

Tuli tehtyä liikuntamäärien suhteen aika ylärajoilla oleva viikko, joten ensi viikon otan rauhallisesti ennen kovaa talvilomaviikkoa. Late on kyllä pistänyt alkavalle viikolle niin naurettavan kevyen ohjelman, että siihen en pysty millään. Pidän kuitenkin kaksi juoksutonta päivää ja teen vain yhden tehotreenin.

Ei kommentteja: