keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Ma-ke 22.-24.2.

Ma -

Lepopäivä lumitöillä täydennettynä.

Ti 14km, 1h 16min

Ap: lantio- ja pakarajumppa 40min + hieronta 45min.

Hyvä vire jatkuu.

Ip: hissuttelu 13.5km, 1:15:47, 5:37/km.

Todella kevyt hölkkäily Pyynikin/Pispalan ympäri Iinan teatterin aikana.

Ke 19km, 1h 25min

Ap: crosstrainer 30min.

Pikainen polku ennen Espoo-matkaa. Opin TV:stä, että Aasianrunkojäärä uhkaa koko maailman metsiä. On erityisen tärkeää, että suunnistusta harrastavat metsiä samoavat henkilöt kuljettavat aina lasipurkkia mukanaan, koska Eviran ohjeen mukaan tuo jäärä pitää tavattaessa vangita elävänä lasipurkkiin (muovipussista se syö itsensä läpi).



Ip: vr3 + tv 14.0km + vr2, 1:25:20, 4:32/km.

Työpäivän jälkeen suunta taas Esport-areenalle. Viime keskiviikkonahan tv-reipas meni rennosti 12km noin 4:10/km-vauhdilla. Niinpä nyt odotin helposti tekeväni saman treenin vähän pitempänä. Mutta eihän se tietysti niin mennyt.

Sain kyllä juostua speksin mukaisen 14km, mutta vauhdiksi jäi 4:15/km. Eikä mennyt rennosti. Lisäksi hallissa oli yllättävän lämmin ja käytin sitä verukkeena pitääkseni kaksi lyhyttä juomataukoa vedon lomassa. Eihän tuo silti ihan paska treeni ollut ja syke pysyi siedettävänä, mutta takareidet/pakarat taas tekivät lakon. Se on pienestä kiinni kulkeeko juoksu vai ei… Pakko on miettiä sitäkin vaihtoehtoa, että onkohan tekniikka nyt mennyt liiaksi p**seellä juoksemiseksi, kun pakarat aina hyytyvät.

Areenalla oli muuten tänään kovin hiljaista; ilmeisesti talviloman takia. Siellä oli kuitenkin joku nuori naiskävelijä, joka teki kyllä vaikutuksen! Kaikenlaista kävelijää olen eri kentillä nähnyt, mutta tässä oli tekemisen meininkiä. Meno oli niin kovaa, että hänen täytyy nyt jo olla kansallista kärkeä, mutta en googlaamalla löytänyt kuvaa, josta olisin tehnyt tunnistuksen. Se on kuitenkin selvää, että tästä nuoresta naisesta kuullaan vielä!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisikohan kävelijä ollut Taika Nummi tai Hele Haapaniemi?

pjh kirjoitti...

Taika Nummin olisin tunnistanut, mutta tuo Hele Haapaniemi on hyvä arvaus. Nimellä googlaten löytyi kuvia, jotka kyllä ovat hyvin lähellä live-havaintoja. Kiitokset;-)

pjh kirjoitti...

Piti heti käydä vakoilemassa Haapaniemen enkat Tilastopajasta. Jos ja kun näkemäni kävelijä oli Haapaniemi, niin enkat (3000m, 5000m, 10000m) paranevat takuuvarmasti minuuttikaupalla/tolkuttomasti tänä vuonna;-)

kaapo kirjoitti...

Aika säyseitä jääriä. Mä tunnen työpaikalta pari sellaista jäärää jotka syövät itsensä helposti lasipurkinkin läpi ...

Kun polvi ei nouse kirjoitti...

Hahha kiitos kivoista sanoista! Kyllä mä siellä taisin keskiviikkona kävellä.:) Terveisin, Hele

pjh kirjoitti...

^ ;-)
Menestystä tuleviin kisoihin Hele!