lauantai 10. syyskuuta 2011

La 10.9.

Tänään 6km, 38min.

Ap: pyöräily 22km + hissuttelu 6.2km, 37:57, 6:05/km.


Kävin aamulla tekemässä kevyen reilun tunnin pyöräilyn Hallilan-Suolijärven-Hervannan ulkoilureiteillä. Vähän yritin polkujakin mennä, mutta ei se oikein maistu. Minulla ei vain ole sitä huimapäägeeniä ja jatkuvassa loukkaantumisen pelossa ajaminen ei ole lainkaan kivaa. Muuten noiden ulkoilureittien mäkisiä ja vaihtelevia reittejä on tosi kiva ajella.

Pyörälenkin jälkeen kävin vielä nuorimmaisen kanssa hissuttelemassa mäkisen hölkkälenkin.

Ip: lepo.

4 kommenttia:

Markus kirjoitti...

Taitaa noilla seuduin suurin osa poluista olla enempi maasturille sopivia, turhan kivikkoisia ja juurakkoisia kyklolle muuta kuin satunnaiseen tekniikkaharjoitteluun ja silloinkin lähinnä jos pohjat on jo kunnossa.

pjh kirjoitti...

Se neuvomasi polku Veisunkadulta alkaen oli vähän liian vaikea vaikka oli siinä joitakin sopivia pätkiä.
Sen sijaan se Pirkan hölkän viimeinen lyhyt polkupätkä ennen Hervannan huoltoa oli juuri minulle sopivaa tasoa...

Markus kirjoitti...

Veisunkadulta alkanut polku taisi tosiaan olla vähän kivikkoisempi kuin ensin muistelinkaan. Onko tuo Pirkan hölkän pätkä siinä Matinlahdentien alussa Ruskontien lähellä? Se on juuri sopiva kyklollekin mutta tosiaan kovin lyhyt.

pjh kirjoitti...

Tarkoitin siis sitä pätkää, joka alkaa ylämäkeen Suolijärven ympäri kulkevalta reitiltä ja päättyy Hervanan huoltopisteelle Nirvaan kulkevalla ulkoilureitillä. Tämä pätkä on 29km kohdalla Pirkan hölkässä, eli noin kolme kilsaa myöhemmin kuin tuo sinun mainitsemasti Vormiston pätkä.