sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Su 11.9.

Tänään 21km, 1h 45min.

Ap: vr3 + vk 9km + vr3, yht 15.5km, 1:11:27, 4:37/km + pyöräily 31km.


Jonkinlainen vk-kokeilu. Edellisestä yrityksestä olikin jo kulunut yli kuukausi. Vk-osuus kulki aavistuksen kiihtyvästi 4:12/km-keskivauhdilla. Olisihan se kiva, jos tuollainen hölkkävauhti ei hengästyttäisi niin paljon, mutta näillä mennään.
Nyt kun jalkojen yleinen jumitus on levätty pois, niin loppumatkasta erottui selvästi se kaiken pahan alku ja juuri, eli vasemman jalan pirifomiksen iskias-särky. Ei se nyt ollut paha, mutta kyllä väittäisin, että juuri tuo ”piriformis-syndrooma” on pääsyy näihin erilaisiin jumituksiin ja jalkojen toimimattomuuteen. Kipu tuntui vain vk-osuuden lopulla ja hävisi loppuverkassa. Huomenna lepoa ja tätä pitää muutenkin tarkkailla.
Kyllä tästä lenkistä pääosin jäi ihan mukava fiilis, kun pystyi ainakin tekemään kunnollisen harjoituksen.

Kävin sitten vielä juoksulenkin jälkeen kevyellä palauttavalla pyöräilyllä kaupungilla. Tutustuin parin viikon päästä juostavan Tampereen puolimaratonin reittiin, kun lupauduin sen mittaamaan. On kyllä aika vekkulisti ristiin rastiin kulkeva reitti; ei ihan niitä helpoimpia mitattavia. Toivottavasti uuteen city-kisaan tulee kunnolla porukkaa, kun jotenkin se on ollut aika pimennossa ja vähällä markkinoinnilla. Jopa paikallisia eliittijuoksijoita on samana viikonloppuna lähdössä Saksanmaalle juoksemaan!

Ip: hissuttelu 5.5km, 33:10, 6:02/km.

Tyttöjen kanssa vaihtelevaa hölkkäilyä illalla.

Ei kommentteja: