perjantai 9. syyskuuta 2011

Pe 9.9.

Tänään 10km, 50min.

Ap: kevyt 9.7km, 50:12, 5:09/km.


Aamulenkki Suolijärvelle. Perusjuoksua. Vasen takareisi kanittaa, mutta muuten jalat OK. Syke yhä taivaissa. Edelleenkin olen epätietoinen siitä missä nyt mennään, mutta varovasti eteenpäin kuitenkin...

Ip: lepo.

Ulkoilin meidän kahden nuorimman tytön kanssa 6km verran, mutta ei sitä voi harjoitukseksi kirjata. Isän mieltä kyllä lämmittää, että meidän 15v liikuntaa vieroksuva teinityttömme sai tässä vähän aikaa sitten päähänsä, että hän haluaa voittaa Cooperin testin koulussa. Sehän ei tietenkään paljoa nykyteinien joukossa vaadi, mutta kyllä vähän töitä silti pitää tehdä. Lähtötaso oli jotain 1800m luokkaa, eli mitään liikuntaa ei ole harrastettu ja kävelyhölkällä aloitettiin.

Nyt on tehty kuusi ”lenkkiä” ja kehitys on huimaa. Tänään meni jo tuo 6km yhdellä 1-2min ylämäen kävelypätkällä ja kaksi viimeistä kilsaa kiihdytettiin hieman alle 6min.
Testiin on vielä kai noin kolme viikkoa, eli jos vain sitkeys riittää, niin kyllä tässä kunto ehtii kasvaa. Olen ajatellut, että 2400m voisi olla hyvä tavoite, ja sillä irtoaa kyllä voitto;-)

Ei kommentteja: