maanantai 5. syyskuuta 2011

Ma 5.9.

Tänään 6km, 33min.

Ap: kevyt 6.2km, 32:40, 5:14/km.


Kokeileva aamulenkki, mutta eihän tästä mitään osaa päätellä. Syke-etenemä on surkea, mutta kai sen tauon jälkeen pitääkin olla. Sääret tuntuvat parantuneilta ja se on ainakin hyvä. Takareidet eivät kyllä toimi vieläkään ja kipeytyivät selvästi jo tästä pienestäkin juoksusta. Joka tapauksessa aion nyt hyvin varovasti juosta kevyitä lyhyitä lenkkejä tällä viikolla. Eipä tässä mihinkään enää kiirettä ole...

Ip: pyöräily 50km.

Markus pisti illalla vinkkiä kevyestä pyörälenkistä, johon olisi muutama kaveri lähdössä. Letkeä pyörittelyhän tekisi takareisille hyvää ja lisäksi oli niin hieno ilma, että sinnehän se oli lähdettävä.
Kokoontumispaikalla meitä oli sitten neljä kuskia. Minun lisäkseni siis Markus ja eräs Vimppojen Tappi ja minulle aiemmin tuntematon Santtu. Tappi ja Santtu pitivät omalla kevyellä vauhdillaan huolen siitä, että letkeä pyörittelyni tapahtui 15 millimoolin hapoilla kieli vyön alla. Kovin kymppi oli 36kmh ja muutkin reilusti päälle 30. Kivaa oli silti vaikka pari kertaa putosinkin porukasta.
Huomenna taidan vähän palautella...

Ei kommentteja: