perjantai 16. syyskuuta 2011

Pe 16.9.

Tänään 7km, 46min.

Tänään vain palauttelua eilisestä puolikkaan revityksestä.

Kun minun nyt pitää tätä kuntoilun ambitiotasoa hieman laskea, niin päätinpä liittyä työpaikan tarjoamaan terveysohjelmaan. Tavoitteena siis elämäntapojen parannuksella saada lisää terveitä työvuosia. Kannan näin korteni kekoon tulevien sukupolvien vanhustenhoidon kulujen pienentämiseksi.
Aloitin siis Wellness Diaryn ylläpidon. Täytin webissä sellaisen terveyskyselyn ja asetin sitten itselleni tavoitteita erilaisten parannusten suhteen (painonpudotus, vihanneksien ja hedelmien syönti, nukkuminen, liikunta, alkoholi, tupakka, etc.). Sitten vain pitää raportoida viikoittain mitä on tehnyt ja joku tekoäly (kuten oraakkeli) lähettää sitten minulle rohkaisevia kommentteja ja valmennusohjeita sähköpostilla. Vuoden lopussa sitten katsotaan saavutinko tavoitteeni.
Liikuntatavoitteiden suhteen oli vähän ongelmia, kun ne piti määritellä tunteina viikossa. Valikon maksimi oli 8h, joten kai minun pitää sitten pudottaa liikuntamääriä melko radikaalisti, mutta mitäpä sitä ei hyvän asian vuoksi tekisi.
Motivaatiotani hieman pienentää se, että elämäntapani ovat ilmeisesti jo nyt liian hyvät. Summaryna nimittäin ohjelma näytti minulle nykyisen elinikäni ja elämän laadun odotusarvoni, ja sitten parhaan mahdollisen, jos oikein parannan tapani. Kyllä kannattaa rehkiä, kuten kuvasta huomaatte!
Edessäni on siis noin 26 vuotta tervettä elämää. Sitten vielä 6-7 vuotta raihnaista elämää, ja viikatemies korjaa 80-vuoden iässä...



Ap: lepo.

Ip: hissuttelu 7.3km, 45:38, 6:18/km.


Mukava sadelenkki Ellan ja Iinan kanssa.

Ei kommentteja: