lauantai 20. syyskuuta 2014

La 20.9.

Tänään 33km, 3h 00min

Ap: 32.6km, 2:59:41, 5:31/min.

Aamulenkki Pirkan hölkän reitillä Markon, jahan, Hannun ja Ranen kanssa. Aika lailla samaa vauhtia mentiin kuin viikko sitten ja 3h-raja tuli rikottua koko porukan voimin. Reittiä oli selvästi jo jonkin verran kunnostettu tulevaa Pirkkaa varten ja olihan se taas tosi hieno aamupuhde! Muilla taisi olla aika helppoa ja hyvin minäkin selvisin vaikka lopussa taas tiesi käyneensä lenkillä. Marko ja Hannu tekivät 5-6km loppunoston ja kyllähän meillä muillakin vauhti aavistuksen verran nousi vaikka selvästi jäimmekin lopussa.

Teknisellä polkutaipaleella ennen Savontietä sain juosta Hannun takana ja opetella leijumaan. Pyrin astumaan samoihin jalanjälkiin ja hyvin se onnistui, kun nyt ei mitenkään kiihdytelty tuolla pätkällä.

Maalissa akateemiset piirit ennakoivat minulle jo löysäilyn rappiokierrettä, kun lähdin jahan kyydillä hakemaan autoani Valkeakoskelta enkä siis tekisikään iltapäivällä pyörälenkkiä autoa hakemaan kuten viimeksi. Kiitokset jahalle kyydistä! Mutta omatunto painoi loppupäivästä sen verran, että jotain rankaisua piti keksiä estämään rappiokierre. Ensimmäinen rankaisuyritys oli nurmikon leikkuu, mutta Klippolla leikkaus oli taas vaan kivaa. Ja toisaalta se oli muutenkin teennäinen rangaistus, kun huomenna nurmikko olisi joka tapauksessa pitänyt leikata. Ei siis auta muu kuin tehdä huomenna toinen pitkä lenkki, eli järvenkierto aamulla. Kun sitten Tesomalta ajelen taksilla kotiin, niin eiköhän siinä mieli ole taas tarpeeksi nöyrä.

Ip: lepo.

Huomenna siis järvinen Porschelta 8:30 ja Puljulta 9:00. Todella hidasta pitäisi mennä, mutta ennakkotiedot kertovat vedättäjä-gallardon olevan remmissä mukana, joten katsotaan miten käy.

Ei kommentteja: